Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat over de verantwoording van 2021. Toen er financieel zoveel fout ging…..

Debat van 9 juni 2022.

21 gedachten over “Waarin Mark Rutte zich laat inspireren door Nicholo Machiavelli en Max Weber.”
 1. De president moet zich schamen! We komen straks niet meer rond.
  En daarbij is er nog veel meer aan de hand in Nederland wat gewoon niet deugt.

 2. Had Machiavelli niet zijn eigen dood in scène gezet?! Nou hoeft Rutte van mij niet dood maar hij mag hem van mij gerust in scène zetten. Lekker met een kokosnoot onder een palmboom gaan liggen… Ver hier vandaan. Voor iedereen beter 👍🏼

 3. Nederland is er echt weer een stuk wijzer van geworden meneer de president echt waar.
  Het is ongelooflijk hoeveel woorden u kan uitspreken waar je echt en dan ook echt helemaal niks maar dan ook niks aan hebt.

 4. Deze keer al twee vergelijkingen vanhemzelf met criminelen. Alsof wij het leuk vinden dat hij 'stiekum stout' speelt. Ik MISbruik maar even en Bureaucratie (in de goede zin…) Zichzelf verlagen, handen in zakken, 'oplezen' wanneer hij maar wat zwamt. Zijn charisma wordt steeds leugenachtiger en zichtbaarder zielig. Nog even en hij wil coke (mexicaanse variant ofzo) legaliseren, als zijnde vaccin/medicijn tegen zgn nieuw virus.

 5. Ten tijde van Machiavelli was Rutte allang met pek en veren het land uit gejast, en dat vanzelfsprekend zeer terecht!

 6. Politici behoren geen achterkamertjes politiek te voeren, politiek behoord los te staan van multinationals en andere schimmige clubjes! Politici dienen het volk te dienen en te beseffen dat zij in dienst zijn van de bevolking.

  Er blijft, is en wordt stelselmatig grens overschrijdend gedrag vertoont door Rutte IV! Al 11 jaar lang! De problemen blijven zich opstapelen en worden NIET opgelost! Er komen steeds meer en meer misstanden aan het licht! Een nieuwe bestuurscultuur is ver te zoeken! Nederland word kapot gemaakt! Genoeg is genoeg!

  Rutte IV blijft bang maken, angst zaaien, tweedeling veroorzaken,Liegen ,bedriegen, wegkijken, wegmoffelen, onder de pet houden, onder de mat schuiven, geen actieve herinneringen, zwart lakken, vriendjes politiek, en doofpot affaires gaan gewoon door! Genoeg is genoeg!
  Laten we ze hier mee weg komen ?!

  Teken de petitie
  MOTIE VAN WANTROUWEN RUTTE IV
  Op petitiespuntnl
  ik kan hier geen directe link zetten die word direct verwijderd( huisregels van YouTube) vandaar mijn verwijzing
  Teken de petitie
  MOTIE VAN WANTROUWEN RUTTE IV
  Op de site petitiespuntnl
  vervang het woord punt door een . En typ dan op die site in de zoekbalk MOTIE VAN WANTROUWEN RUTTE IV en de rest verwijst zich zelf. Ik dank u

  het volk heeft de macht,het kabinet is in dienst van het volk, het volk kan er ook voor kiezen bij disfunctioneren van het kabinet om het kabinet te ontslaan!

  Deel deze Petitie zoveel mogelijk via alle sociaal media kanalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *