Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ondanks brede steun van de oppositie, zelfs Wilders en FvD vinden dit idee van Klaver een goed plan. gaat het toch niet gebeuren dat Rutte naar de Tweede Kamer komt om te evalueren hoe het loopt, want de coalitievrindjes van VVD, CDA, CU en D66 gaan er voor liggen.

No deal dus.

Uit: Regeling van werkzaamheden
22 maart 2022

28 gedachten over “Waarin het partijkartel zelfs een voorstel van Klaver om een evaluatie met Mark Rutte blokkeert”
 1. Ondanks dat de heer Klaver teleur gesteld reageert, vind ik het goed dat het gebeurde. Het was niet anders te verwachten van het kartel. Eigenlijk zou men een fles openen bij elke keer wanneer ze nu hun ware gezicht laten zien.

 2. Haha, 100 dagen debat. Hebben jullie niets beters te doen. Oh nee dat is een retorische vraag want de kamer heeft zichzelf irrelevant gemaakt.

 3. Huh, maar GroenLinks zat toch ook in het partijkartel? Waarom hebben de partijen dan verschillende meningen hier en vormen ze niet 1 front??!! Het al toch niet? Hebben we dan toch te maken met verschillende partijen met verschillende partijprogramma's die er steeds tezamen compromissen moeten zoeken etc.? Was zou onze vriend Klaus Schwab hier van vinden?

 4. Allemaal voor de show! Wat een poppenkast! Klaver mag zelf ook wel eens opstappen! Al deze mensen moeten eigenlijk WEG! Het zijn allemaal klaplopers! Allemaal doen ze mee aan een plan wat er straks voor zorgt dat ze alles op het klimaat wijzen! Er komt nog meer narigheid aan. Denk nou niet dat als alle maatregelingen eraf zijn dat we er echt vanaf zijn! Wakker blijven mensen!!!!!

 5. 100 dagen teveel.
  Dus weg met dit kabinet.
  Nieuwe verkiezingen
  Ja of nee Ouwehand
  Ja of nee bikker
  Wat een stelletje eikels vraag is ja of nee.
  Hoe moeilijk is dit.

 6. Dit is dus “democratie”…. De minderheid mag en kan dus geen vragen stellen. De definitie democratie is toch echt wel ruimer dan meerderheid…

 7. Kan die muts van eenkamervoorzitter niet eens haar mond hoeden als mensen iets uit proberen te leggen. Knap irritant mens, heel snel vervangen.

 8. Hele kamer voor, coalitie partijen tegen. PARTIJKARTEL zo ziet het einde van een democratie eruit! Zelfreflectie? Haha nee gaan we niet doen

 9. Ja klaver, bijzonder heh? Maar dit wist je natuurlijk al. Je doet er zelf zo vaak aan mee. Wel leuk geprobeerd om over te komen als iemand die kritisch is op de coalitie. Ik trap er niet in.

 10. Geloof dat de coalitie steun nodig heeft in de 1e kamer, om er een wet door te krijgen, die is nu wel weg denk ik, mag ik hopen

 11. Dit is precies hoe het kartel de afspraken met elkaar heeft gemaakt; dít is de nieuwe bestuurscultuur van Rutte.
  Wederom onwenselijk, onacceptabel en onhoudbaar, Tweede Kamer zou eens een statement moeten maken door en-masse op te stappen.

 12. De 2de kamer is gekaapt!
  Het zijn geen afzonderlijke partijen meer, ze spannen samen onder ÉÉN hoedje!
  Tegen de bevolking!

 13. Schandalig dit. Ik hoop dat er niet op deze kabinet wordt gestemd bij de volgende verkiezingen zelfs aldat nog een aantal jaren in de toekomst ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *