Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hoe zorg je er voor dat een Minister die onder druk staat, toch goed voor de dag komt?
Kijk dan dit filmpje.

De coalitiegenoten, door sommigen partijkartel genoemd, voeren een showtje op, waarbij ze eenvoudige vragen stellen, die de minister van VWS makkelijk kan beantwoorden om het te laten lijken dat het best leuk gaat.

Laatste deel van het vragenuurtje van 15 maart 2022.

12 gedachten over “Waarin D66, CDA en VVD een mooiweershow opvoeren voor Minister Kuipers, vragen die ingewikkeld zijn.”
  1. KUIPERS IS DE VOLGENDE SMEERLAP DIE BETAALD WORDT OM TE LIEGEN STOP NOU EENS MET OP DE VVD TE STEMMEN DIE HELPT ONS LAND OM ZEEP WORDT NOU S WAKKER DOMBO S

  2. ER KOMT ECHT NIKS ZINNIGS UIT ZE HOUDEN VOL AAN DE VVD INDOCTRINATIE VAN CLAUS SCHWAB DE GROOTSTE SMEERLAP OP DE AARDE DIE OOK NOG EENS OP HEINRICH HIMMLER LIJKT

  3. De losers van Den haag……puppets hellooo….de meesten hebben jullie door, jullie gaan hangen🤣🤣🤣🤣🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤣🤣🤣🤣een muppet show.

  4. Nier zo gek dat het vertrouwen in de overheid afneemt, ze werken al een tijd niet meer voor de bevolking, ze zeggen het bijna hardop.

  5. Doorgestoken kaart, en inderdaad, Kuipers heeft nergens kennis van en nooit directe antwoorden. Nu ineens wel hahahahaha. Komedianten en een treurig schouwspel tegelijkertijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *