Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_207/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_232/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

Door Amy Scott

28 gedachten over “Waardoor komt nou toch die oversterfte?”
 1. die BPOC2019, buitenparlementaire onderzoekscommissie, van vader en dochter Kuit had een heeel andere hoeveelheid meldingen dan het lareb n.😂.v. de horrible damages van het vaccin'. Zij wilden o.a. dit naar buiten brengen en toen waren ze…. w e g…waar zijn zij, met die gegevens gebleven?? ienand?

 2. Waarom geen reactie op het protocol in de "zieke" huizen? Fauci heeft via de WHO hetCojona protocol vastgesteld, dit is een moordprotocol! Remdisivir en Midezolam is puur gif waaraan veel mensen die met Cojona naar het ziekenhuis gingen overleden! Vermoord dus!!! Nu nog zware straffen voor het psychopaten tuig die hiervoor verantwoordelijk zijn!!

 3. Mysterieuze oversterfte 🤣🤣🤣🤣. Ze hebben geen idee waaraan dat kan liggen. Aan de spuiten weten ze dan wel weer, kan het volgens hun in ieder geval niet liggen. Dat terwijl de spuiten het enige is wat er is veranderd.

 4. Wanneer opzet of ondeugdelijkheid van vaccins aangetoond wordt, moet dat tot vervolging leiden, ook politici worden dan medeplichtig.
  Disclaimer verdragen kunnen niet geldig blijven wanneer er opzet aangetoond wordt.

  Precedentwerking elders in de wereld dwingt dan ook het Nederlandse recht te oordelen.
  Het Internationaal Strafhof komt dan in zicht.
  Dan is het ook buiten de macht van de Nederlandse politiek.

 5. Alles wat de MSM publiceert is in de regel BS tenzij het geen dubbele belangen heeft. In dit geval wil de WHO er nog wat spuiten in stoppen dus houden ze mensen voor de gek.

 6. Oranje von ambsbergen grond daarom koning dusssss zijn schuld op zijn grondgebied zijn slavery farm muur van non tot annefrank hunting teams 😇verstop onder toneel stuk kledingsfuncties maaar blijf massa moord blijven bij wat het echt is rest blijf ontloopings programma trixxx makers dealers onder opgezette reclame verkoop stunts net als in ww2 met cocaine verkoop via ziekenhuis om soldaaten op kogels af te laten rennen noem je nu medicijn😇 als mensen waarheid zien weten express gezonde lichamen met chemie behandelen blijf verminking en ouwe nazi nonnen programmas normaaal gemaakt nog bij laag iq tv kijkers😇

 7. 'I know you like your freedoms, but take the COVID vaccine. It's good. I'm taking it'. Donald J Trump 2 jaar geleden op een rally.

 8. Het beste bewijs dat ze liegen is dat toen Corona zogenaamd begon, wisten ze direct de doodsoorzaak van mensen te benoemen, als zijnde Covid, zelfs toen ze Test Kits tekort kwamen. Geen autopsies nodig. Zelfs de verplegers konden direct de doodsoorzaak aanwijzen.
  Nu, 3 jaar sinds begin 2021 mensen spontaan begonnen te sterven kort na vaccinatie, weten ze alleen dat het niet door de vaccins komt.
  Massamoordenaars zijn het. Het ergst is, ze gaan er nog steeds mee door.
  Ik krijg ofwel van mijn doktershuis alsook van het Ministerie van Volksverlakkerij nog steeds meerdere uitnodigingen per jaar. Ofwel voor de Boosters, of voor de jaarlijks griepprik.
  Ik moet me telkens inhouden om niet in de telefoon te klimmen.

 9. WORDEN WE AL EENS WAKKER, EIGENWIJZE NEDERLANDERS? WAT MOER ER NOG MEER GEBEUREN? Want de HEER, de enige GOD die het universum met de aarde en het uiterst complexe leven daarin heeft gemaakt, heeft een twist met u, met de inwoners van dit land, omdat er geen trouw, en geen weldadigheid, en geen kennis van God meer is in het land; maar wel: rebellie, liegen, stelen, vloeken, geweld, haten, jaloers zijn, overspel doen, ongewenste zwangerschappen door losbandig gedrag, en echtscheidingen. En nu Pedofilie en travestieten “onderwijs” op KLEUTERSCHOLEN!!! En Nederlanders blijven zondigen: bloedschuld volgt op bloedschuld (abortus: 30.000 baby’s per jaar worden in Nederland vermoord !) . Deze SLECHTE regering is een afspiegeling van dit SLECHTE volk. Dit is niet wat u wil lezen of horen, maar het is de waarheid. KEER DAN TOCH AUB TERUG NAAR DE GOD VAN UW VOORVADEREN – JEZUS CHRISTUS – EN ZONDIG NIET MEER. DAN ZAL HIJ EEN GOEDE KEER BRENGEN IN UW LOT EN VAN ONS LAND ! Zo niet, dan word de corruptie en dictatuur – per dag – erger. En vandaag werd het nog WEER erger omdat u nog steeds niet wil luisteren ! Als u zich niet wil bekeren zal u een verschrikkelijke tijd moeten meemaken hier in Nederland – daarbij vergeleken zijn de verschrikkingen van de 2e wereldoorlog slechts een picknick.

 10. Dr. Robert Malone de uitvinder van de mRNA technologie zegt dat de vaccins schade toebrengen is voldoende data voor mij. Dit is slechts de kers op de slagroomtaart.

 11. En in alle landen over de gehele wereld precies het zelfde beeld! 
  Maar goed die gene die nu nog steeds niet overtuigd is, die wil niet overtuigd worden.

 12. Snap ook niet dat mensen niet echt nagedacht hebben.Ze volgen als schapen die leugenachtige overheid zo dom .De aankomende jaren zullen er nog meer sterven plotseling zoals dat nu al is.Maar ligt niet aan de prik hoor welnee we gaan gewoon er weer een halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *