Geen widgets gevonden in de zijbalk

FVD is opgericht om daadwerkelijk verandering teweeg te brengen in Nederland, zowel in de politiek als in de maatschappij.

HR-gesprekken over wie welk postje mag vervullen, zijn daar geenszins onderdeel van. Daar doen we dus ook niet aan mee; we willen op inhoud oordelen.

Het opzetten van een boerennetwerk heeft daarentegen wél echt invloed op ons land. Maar dat is voor het CDA te hoog gegrepen. 😉

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

Door Leo Rowe

18 gedachten over “Waar gaat de formatie heen? Baudet over Wilders, Omtzigt en de rest van het kartel | FVD”
 1. IK wil Bosma UIT DE KAMER. Weer zo'n partijdige loser, die z'n werk niet aankan en dus maar huppelkutje van de cabal wordt. Schaam je, Bosma.

 2. Fuck Thierry Baudet, met zijn walgelijke steun aan ex-KGB'er en massa-moordenaar Poetin. Hoe kun je nou ook iemand serieus nemen die de er de meest bezopen complottheorieën op nahoudt? Het zou mij niks verbazen als deze narcistische kloothommel straks gaat beweren dat het monster van Loch Ness echt bestaat. Ooit was ik pro-FvD, maar (zoals zoveel mensen) ben ik totaal afgeknapt. Ik snap heel erg goed dat JA21 ontstaan is. Ook het feit dat Baudet zo'n dhimmi geworden is, is mij totaal in het verkeerde keelgat geschoten. Fuck de Islam en fuck Thierry Baudet!

  PS: zijn "uil van Minerva" speech destijds was ronduit gênant.

 3. Begin voor de coalitie zal nooit komen als men voor de fraude zaken een Bestrijdingsplan neerzet, bij overheidsinstanties, TA zaken, en veilig onderwijs voor kinderen door te stoppen met overbodige informatie en misselijk makende manipulaties.

 4. Wat een klein kind.
  Ik moet en zal toch even het laatste woord hebben…..ongelooflijk.
  Het enige dat die Bontebal hier doet, is het punt van Baudet bevestigen…..

 5. HET VOLK STAAT ERBIJ EN KIJKT ERNAAR 🤡🤡🤡🤡 het volk laat dit toe. Pensioenen naar Oekraïne? Het volk laat het toe. De neppe verduurzaming aka giftige windmolens en zonnepanelen? Volk vind het prima. Energierekening sky high? Volk pikt het. Benno L. op vrije voeten? Rechter vond het een goed idee et voila… Etc. Etc.

 6. Ze zijn allemaal tegen het Forum voor Democratie omdat ze de pleister op de juiste plek plaatsen.
  Op alle gebieden lopen ze ver vooruit op deze onwetende parlementsleden.

 7. Super goeie comeback over eerlijk eten.
  Ik koop al jaren mijn vlees en groenten direct van de boerderijwinkel. Maar vind eerlijk eten een fantastisch initiatief. Eet vlees, maar wel goed vlees. 🥩

 8. Hoppetee, Bontenbal deelt een miniem prikje uit en Baudet scoort een monsterzege door een halve minuut reclame te kunnen maken. Chapeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *