Geen widgets gevonden in de zijbalk

VVD-leider Mark Rutte wil niet met Forum voor Democratie in een coalitie gaan zitten. Dit vanwege de racistische appberichten van Forum-leden die deze week uitlekten.

Parlementair journalist Eric Vrijsen van Elsevier Weekblad bracht het verhaal over de FvD-appjes naar buiten. Hij denkt dat deze affaire Forum stemmen gaat kosten, vertelt hij in Goedemorgen Nederland. “Nederland is een burgerlijk land. Wij willen ook nette politiek. Ik heb het verhaal niet geschreven om Baudet pootje te lappen of om Forum dwars te zitten. Mensen reageren dan of ik een politiek opzetje heb gedaan of mij heb laten inhuren door andere partijen. Maar zo werken wij helemaal niet, zeker niet bij Elsevier.”

Meer van Goedemorgen Nederland van Omroep WNL zien? Dat kan op NPO Start: https://www.npostart.nl/goedemorgen-nederland/POW_03333061

Ook blij met vrolijk rechts? Steun het goede humeur van WNL. Word nu lid!
Ga naar: https://www.steunwnl.tv/nlziet-2020/

26 gedachten over “VVD wil niet met Forum voor Democratie in een coalitie: 'Deze appjes gaan alle grenzen over'”
 1. Nee, dat snap ik dat elk weldenkend mens niet met Baudet in een regering wil!. Afgezien van het feit dat hij zo ongeveer geen enkele zetel meer over heeft. De man is een complete narcist, en nog een gevaarlijke daarbij ook. God zij dank dat dit soort types zichzelf uiteindelijk weer de grond in werken door hun gedrag en uitwissen. Alles wat 4 jaar geleden op Baudet heeft gestemd gaat weer terug naar Wilders. De uil van Minera spreekt….

 2. Rutte is in 2007 veroordeeld wegens discriminatie . Mooi onderwerp voor volgende keer! De NPO vergeet dit steeds te melden vlak voor de verkiezingen!

 3. Rutte bepaald !!! Mooi wij hebben een dictatuur !! Baudet is de nieuwe Trump ! Wij willen nette politiek ? Wat een walgelijke mensen !!

 4. Behalve dan dat de VVD een partij is voor opportunistische luxehoeren (M/V)zonder visie, principes, integriteit en ethisch besef, dus de echte reden van de uitsluiting zal wel liggen in het feit dat de FvD momenteel laag in de peilingen staat.

 5. Rutte is niet democraties! Dit zou niet mogen in een democratie een partij buitensluiten het volk moet gehoord worden!!

 6. Excuses van een dictator, en als een groot deel van de bevolking nu eens voor FVD kiest????
  Dan doen we dus ook gewoon niet wat de bevolking wenst. Maar zijn we dit niet gewend van onze huidige "gekozen" regering??
  En wat een smerige stunt weer van deze achterbakse huichelaars. Karaktermoord van angstige huichelaars. Standaard verhaaltje bijna als je van iemand af wil. Van homofobie en racisme beschuldigingen.
  En wat durft die Rutte ineens een eerlijke moraal te vertonen zeg, dat zou hij vaker moeten doen. Mensen laat je niet misleiden door dit angstige clubje dictatortjes, natuurlijk doet de media hier gretig aan mee. De politiek en de media gaan tegenwoordig hand in hand door 1 deur. Nu is het tijd om hier iets aan te doen. Stem dus gewoon wel FVD en kijk eens hoe die ratten dan weer gaan veranderen van mening. Succes en sterkte mensen. 🇳🇱✌

 7. Kijk goed naar wat je ziet of kijk niet goed maar laat je intelligentie voor zich spreken.

  een hele uitzending over een whats app berichtje die desastreus zou zijn voor het FVD en haar leden aanhang en sympathisanten.
  zeer zorgelijk als daar werkelijk mensen zijn die daar intrappen.
  voor de overige groep zou ik zeggen het is net een comedy wat je daar ziet maar ja elsevier met het IQ van 12 en wat sensatie er om heen
  daarvan moet je eigenlijk jezelf toch kapot lachen wat een clowns.

  dit sterkt mijn voornemen om op het FVD te gaan stemmen dankjewel Elsevier ben je toch nog ergens goed voor. 🙂

 8. Wat fijn dat Jetten ook weer even mag zeggen dat Rutten zo goed is. En die zogenaamde journalist die dit geschreven heeft moet zich kapot schamen. Publiceer alles of niets. Hij die vrij is van zonden werpe de eerste steen. Huichelaars waarbij de grootste schurk Mark Rutten is. Waarom maakt deze sensatie salon journalist geen pakkend artikel over Rutten en de toeslagenaffaire?

 9. Toeslagenaffaire is institutioneel racisme onder leiding en verantwoording van Mark Rutte. Hij deed er niets aan. Stem wijzer en dus geen Mark Rutte/VVD.

 10. Rutte laat Nederland achter als derde wereld land,we zitten in quarantaine bij Brussel.
  We hebben het meest misdadige belastingstelsel in de wereld.
  We betalen aan Brussel het meeste aan afpersingsgeld.
  We zijn het land met de hoogste Kriminaliteit.
  We betalen het meest voor de zorg en hebben de minste ziekenhuizen .
  De hoogste instroom aan isisvrienden.
  Hoogleraren belastingen die het
  belasting systeem zo ingewikkeld maken dat zij het alleen nog begrijpen, en daardoor miljoenen bijbeunen voor multinationals.

 11. Forum voor Democratie is de enige politieke partij in Nederland die méér democratie wil.

  Dan kunnen mensen zelf beslissen of ze méér of minder collectieve lastendruk, immigratie, klimaatbeleid, EU, staatsschuld, coronabeleid enz. willen. Het is dan niet langer de politiek die dit voor ze bepaalt.

  Lijkt mij een aanzienlijke stap vooruit in onze ontwikkeling! 😎

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *