Geen widgets gevonden in de zijbalk

Van Wijngaarden wil dat op omroepen zoals Max oudere mensen opgeroepen worden om zich weer te laten prikken. Hij leest het erbarmelijk slecht voor vanaf een blaadje, alsof hij er zelf eigenlijk ook niet meer in gelooft.

Wilt u ook uw steun bijdragen om dit kanaal actief te houden? Dat kan bijvoorbeeld via Paypal: https://paypal.me/supportBertBrandsma?country.x=NL&locale.x=en_US

Uit vragenuur 28 juni 2022.

14 gedachten over “VVD van Wijngaarden wil dat Kuipers oudere mensen bang maakt op de radio voor het virus. Zet Spuiten”
  1. Prik niet gehaald en half jaar later. Wat maakt die oude booster dan uit. Het staat bol van de krom- en tegenstrijdigheden. Doe het niet! Laat ze die spuit maar in eigen r**t steken. Laat de pleuris uitbreken zodra ze weer beginnen.

  2. Klaar voor een "big shock is on the way…"prikken werke goed…..๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ

  3. Oh oh, wat een voorgelezen bezorgdheid. Effe lekker oefenen op het paniek-orgel voordat we deze herfst weer volledig erop los gaan.

  4. Na mijn mening en indruk, en het beluisteren van onafhankelijke specialisten heb ik het idee dat het vaccin voor ouderen iets minder risico vol is dan voor jonge mensen.
    Dit heeft mogelijk te maken met een snelle of langzame cel deling.
    Maar ook ik merk in mijn omgeving veel jonge mensen met ontstekingen en zo meer die normaal zeer weinig voor komen bij jonge mensen.

  5. In verpleeghuizen gaat de test terreur ook weer verder..zodra een cliรซnt ook maar hoest of kucht of z'n keel schraapt is het meteen paniek..meteen de oudjes in quarantaine nog voor de uitslag van die onbetrouwbare pcr tests er is…gaan we straks ook weer met mondkapjes terreur beginnen.?!!..ben het spuugzat die hele cojonahypnose en.staatsterreur

  6. He kijk! Nog iemand die twee jaar onder een steen geleefd heeft! Heeft nog nooit van Myocarditus gehoord. Lazer toch op met je corrupte verkooppraatjes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *