Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #252 van maandag 4 december 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-12-4

In de laatste peiling van Maurice de Hond verliest de VVD een derde van de stemmen en stijgt de PVV van 37 naar 42 zetels.

Desk: redacteur David Boerstra, gezondheidspsycholoog Huibrecht Boluijt en journalist Arno Wellens
Presentatie: Ancilla van de Leest

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

15 gedachten over “VVD stort in: verliest een derde aan stemmen in de laatste peiling”
  1. Toch wel bijzonder om te zien hoe vies de volwassen wereld eigenlijk tegenvalt. Wanneer de meningen verschillen gaat een groot deel lekker met de armen over elkaar aapjes kijken. Weinig meer democratie te noemen.

  2. Yesilkots nog twee maanden partij " leider " laten zijn en die vervloekte VVD is WEG !!! NEXIT REFERENDUM NU en een hele grote bezem door bestuurlijk Nederland . Overal dat D66 gezwel weg trappen . Van de Raad van State tot de LINKSE MEDIA Overal day D66 TUIG eruit !!!

  3. Als mevr. Yesilgoz naar haar kiezers wil luisteren, moet ze voluit aansluiten bij de formatie.
    De meest eerlijke vind ik mevr vd Plas.

  4. Op zich een goede analyse van Huibrecht over de huidige politiek en “de spelletjes” die er gespeeld worden maar ik bespeur , wel of niet terecht, een grote omtrekkende beweging door woorden te gebruiken als “ achter de schermen en achter de maskers” die waarschijnlijk gaat gaat over de werkelijke machtsstrijd. Door wie en voor wie of wat zetten onze politici en influencers zich in en waarom komt bij bij dan altijd weer de 2030 agenda naar boven drijven met de politieke vergezichten waarvoor een aantal Nederlandse partijen bereid zijn een veel te grote broek op kosten van de Nederlandse burgers aan te trekken. Op zich is natuurlijk investeren in de toekomst , economisch en voor een goede en gezonde leefomgeving gezien, een zeer goede zaak MAAR zoals het naar mijn idee te vaak gebeurt blijft er hier en daar teveel aan de strijkstok hangen en is er de vraag of het werkelijk op termijn iets oplevert en waar dan de opbrengsten blijven. Zal het met de PVV in ons landsbestuur anders worden? Ik zou hier niet mijn hand niet voor in het vuur steken maar ik trek mijn handen wel af van partijen waar wij inwoners van Nederland onze vingers aan branden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *