Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #223 van woensdag 27 september is alléén te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-27

Blckbx spreekt met voormalig VN-wapeninspecteur Scott Ritter over de ogenschijnlijk eindeloze Oekraïne-oorlog.

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

14 gedachten over “Voormalig VN-wapeninspecteur Scott Ritter bij blckbx over Oekraïne”
 1. Putin heeft nogal wat “waarschuwings schoten” gedaan. Wellicht heeft hij gelijk in zijn eigen “narratief” ! Wat blijft is dat in dit “ narratief” van zowel Rusland en het “Westen” honderdduizenden jonge mannen geofferd worden in dit geopolitieke “spel”. Wie is er intelligent genoeg om dit te keren ?

 2. Bizarre opmerking. Jeffrey Sachs een goede spreker min 13. Misschien moeten jullie even nagaan wie deze man is… bijzonder gazant VN die meer dan 140 vredesmissies onbezoldigd deed. Sprak/ hield/ onderhandelde met Gorbatsjov, Jeltsin, eerste president Polen en Oekraïne . Was in de kamer met Gorbatsjov toen deze het einde aankondigde van het Warschaupact.
  Heeft diplomatieke informatie uit eerste hand. Jongste hoogleraar ooit. Democraat, gevraagd om zich verkiesbaar te stellen tot president. Enz. Dit is niet zomaar een "spreker". Mede dankzij hem kwam er een" einde" aan de koude oorlog. Hij heeft jaren van escalatie achter de schermen gezien. En kan in detail aangeven wie, wanneer, waar dit conflict heeft gevoed vanaf de jaren "90
  Misschien huiswerk doen?

 3. Dit is ongeveer het beste item van BLKBX van afgelopen 2 jaar en toch maar 10k bezoekers. Toch een bepaald type luisteraar de BLKBX luisteraar

 4. “Narratief”, wappietaal voor een gewoon Nederlands woord, namelijk “verhaal”. Maar ja, met inhoudsloze Sietske weet je genoeg. U weet wel, die “presentatrice” van bakkie met Bergsma. Geweldig, zoveel domheid verenigd in één persoon.

 5. Dame en heren , nu worden jullie gezien als terroristen,  anti west propagandistien . Waarom? Omdat jullie dit vertellen.  Vergeet niet toe te voegen dat ook! Dat Amrikanen een rasa oorlog implementeren als in moslim landen. Soeniten tegen shyeten. Nu laten ze slaven , broers vechten tegen elkaar. Divid and rule.

 6. Het is echt bizar dat ik op mijn leeftijd meemaak dat onze premier oorlogstaal uitkraamt… wij waren altijd voor vrede en voor onderhandelingen… maar nee onze Mark en co hebben ook bloed aan hun handen… niks werken naar vrede… nee oorlogstaal, bloeddorst… dat is Rutte en co… tegen elke prijs willen winnen en waarom ???

 7. Lieve mensen, totaal ontspoorde Scott Ritter is een veroordeelde zedendelinquent aka pedo.
  Niet moeilijk om even deze man op te zoeken op Wikipedia. Dat jullie deze propaganda waus die uber pro russia is tijd geven is echt schaamteloos en gevaarlijk. 🤯

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *