Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #303 maandag 15 april 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-04-15

Om de formatie te versnellen heeft het demissionaire kabinet maandag de voorjaarsnota van 2024 gepresenteerd. Samen met econome Jelena Postuma gingen we dieper in op de nieuwe begrotingsplannen, waaruit blijkt dat er extra miljarden worden vrijgemaakt voor onder andere steun aan Oekraïne en asielopvang.

Desk: voormalig hoogleraar Internationale Betrekkingen Kees van der Pijl, econome Jelena Postuma en onderzoeksjournalist Daan de Wit.

Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #voorjaarsnota #financien #oekraïne #asielopvang

14 gedachten over “Voorjaarsnota 2024: miljarden extra steun voor Oekraïne en asielopvang”
 1. We kunnen weer zien waar voor dit clubje de belangen liggen. Verder met het slopen van bv NL. Weer vier miljard naar de Oekraine. Een half miljard naar asielbeleid. Ga zo maar door, voedselbanken schieten hier als paddestoelen uit de grond, steeds meer Nederlanders kunnen hun rekeningen niet meer betalen, maar Rutte en consorten blijven geld weggooien aan linkse hobby's. Ondertussen spelen NSC met Pieter Omzicht vuil spel bij de onderhandelingen van het nieuwe kabinet. Het lijkt steeds meer op een vast omlijnd plan. Aan de ene zijde NSC die zijn uiterste best doet om een nieuw kabinet te traineren en Rutte met zijn clubje die Nederland financieel volledig kapot maakt. Lang leve plan 2030 van Claus Schwab.

 2. Onbegrijpelijk dat een demissionair kabinet, die in feite niet herkozen is, dit weer gaat bepalen, dit is toch bizar voor woorden, wij moeten dit allemaal ophoesten, voor hun fouten…en hun fouten beslissing, en het is nog steeds niet mijn oorlog…ga voor VREDE…ga voor samenwerking…nee, en zij maar claimen over die zogenaamde stikstof probleem…nu is dat niet aan de orde met die oorlog…..belachelijk, onbegrijpelijk…een klein kind snapt hier niks meer van, een boer is nu gevaarlijker dan oorlog voeren……

 3. lonen omhoog gooien lost niks op,de prijzen moeten gewoon omlaag van alles,winkels belasting huur gezondheids belasting die we iedere maand betalen,al dat soort dingen moet gewoon in prijs dalen.
  en dan niet zeuren over de inkoop kosten want alles moet omlaag tot aan de mensen die de materialen winnen,gewoon terugdraaien naar 2000 of 1990,en niet zeuren dat kan niet want dat kan makkelijk gewoon doen dan houd iedereen een stuk meer over en sommige met een laag inkomen die afhankelijk zijn van een gedeeltelijk uitkering kunnen dan van de uitkering af.
  als de prijzen terug gaan naar die tijden dan kan ik mijn gedeeltelijk uitkering laten gaan wat de staat dan ook meer bespaart.

 4. Absoluut 100% eens.
  Lastenverlichting is het enige antwoord op de inflatie (lees: indirecte diefstal van ons spaargeld en pensioenen.)
  Ik zeg dit al jaren, maar men blijft "loonsverhoging!" roepen.
  Wordt toch wakker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *