Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #297 van maandag 1 april 2024 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-04-01

Met politiek verslaggever Bert Brandsma blikken we vooruit op de Europese verkiezingen die steeds dichterbij komen. Waarvoor mogen we onze stem uitbrengen en welke veranderingen staat Europa mogelijk te wachten?

Desk: Bert Brandsma, Felix van der Wissel en Joost Niemöller
Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

Door Frits Ford

29 gedachten over “Voorbereiding op de Europese Parlementsverkiezingen 2024”
 1. Wie nu nog werkelijk geloofd in verkiezingen leven in LaLaLand!!!
  Wat een poppenkast!!!🎅🤶🧙‍♂️🧚‍♂️🧚‍♀️🧛‍♂️🧛‍♀️🧜‍♂️🧜‍♀️🧝‍♂️🧝‍♀️🧞‍♀️🧟‍♂️🧟‍♀️

 2. hahahaha…en al dat dom volk geloofd nog steeds dat verkiezingen echt zijn en eerlijk verlopen…ongelofelijk! Verkiezingen geven het volk alleen maar de illusie dat ze iets in de pap te brokken hebben, maar dat is helemaal niet zo!

 3. De EU moeit zich met migratie, daar erger ik me dood aan. Een enorm linkse bende, ze plannen jaarlijks enkele miljoenen migranten om zo de Europese bevolking "op peil" te houden, desastreus voor het voortbestaan voor het leven zoals we hier kennen

 4. De omroepen verliezen de mensen om maar te geloven wat ze zien op de nos😂media maakt de mensen wakker( trouwens het enige wat dat wakker maakt bij mensen )voor de rest is het bagger

 5. Wordt er in ons parlement stiekem iemand betaald door Rusland om de propaganda van Vladimir Poetin te verspreiden? We gaan het waarschijnlijk niet weten, bleek in een Kamerdebat over de kwestie. Nu blijft het vingerwijzen.
  De 'verdachtmakingen, het vingerwijzingen zonder bewijs' zal nu aanhouden en laat dat nu net de bedoeling zijn !

  Met de Europese verkiezingen in aantocht zal er een geruchtenstroom op gang komen, zullen steeds meer kwalijke vermoedens over Rusland in de media verschijnen.
  De Jonge zegt: ‘ik kan bij wet niet ingaan op het werk van de veiligheidsdiensten’ !
  Stel geen vragen en je zult geen leugens horen.

 6. Gelul in de ruimte. Zolang 99% van de wereldbevolking de 1% rijke elites in alle landen onder aanvoering van de onzichtbare bankiers niet opruimt gaat er niets veranderen behalve dan dat dat de depopularisatie van de wereldbevolking en de totale controle op de mens 2.0 de overblijvers dus nog sneller een feit zal zijn. De juiste man op de juiste plek in de politiek bestaat dan nog steeds. Stropoppen als Putin, Biden, Trump, Zelensky, Erdogan, Orban, Rutte, Von der Leyen, Xi, Sunak, en alle andere wereldleiders worden dan op z’n hoogste vervangen met copies van dit soort tuig. De macht van de onzichtbare bankiers moet verdwijnen.

 7. EU HW Brussel is de Nieuwe Nazi staat, 1000 jaar EU reiche zo als Adolf Hitler met zijn 1000 Jaar german reiche duur maar 5 jaar. EU wil een China 2.0 en DDR 2.0 systeem, Dictatuur en je klein houden. en kleineren allemaal ziekelijk clowns. Zo zie ik dit en veel anderen.

 8. Uit de EU stappen is het beste wat Nederland kan overkomen. Nederland is ql 60 jaar netto betaler.
  Nederland is al 40 jaar het afvoerputje van Europa.
  Nederlandse industrie wordt al 40 jaar kapotgemaakt door Eurooa, denk aan Fokker, Verolme, Stolk.

 9. In Nederland voerde de VVD D66 beleid uit.
  In de EU gaan VVD en D66 samen hoor ik.
  Dus ik kies niet voor de VVD in juni.
  Want D66 vind ik een nare partij partij. partij.p

 10. Wie wil er een Europees pensioen? Dag 16 a 17 miljard.🤚! Dat gaat naar landen die nooit iets gedaan hebben aan pensioen opbouw. En wie wil er Europese belastingen? Niemand toch? En wat te denken van een Europees leger? Afschaffen Vetorecht ? Erg onverstandig, want dan heeft NL als klein land niets meer te zeggen. En nemen Frankrijk en Duitsland de boel over.

 11. Dat jullie bij blckbx nog geloven in stemmen. Rechts of links maakt niks uit. Agenda wordt ziezo uitgerold. We hebben nooit een EU gewild maar zitten er wel mooi mee opgescheept.

 12. Waarom dachten we anders dat er nu plots (s)links het framen(betaald door Rusland), plots in alle hevigheid en vaagheid komt boven drijven! Dit terwijl vrijwel heel Den Haag derden klakkeloos volgt en even zorgelijk op een mogelijke WW3 afstormt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *