Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #218 van vrijdag 15 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-15

Europees Commissievoorzitter Von der Leyen pleit in haar ‘State of the Union-speech’ voor een sterker Europa met meer bevoegdheden, maar willen EU-burgers dit wel?

Desk: bedrijfsarts Alexander van Walraven, gezondheidspsycholoog Huibrecht Boluijt en voormalig Eerste Kamerlid René Dercksen

Presentatie: Sanae Orchi

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬 Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

30 gedachten over “Von der Leyen wil uitbreiding van de EU versnellen”
 1. Wat een arrogant mens die v.d.Leyen.God zal haar een kopje kleiner maken!Allen lappen ze God aan hun laars! Dar is een zeer kwalyke zaam.Laat u redden door Jezus.

 2. Hoe vaak dit nog te plaatsen? Hoe erg moet het worden, beste Nederlanders, voordat jullie gaan luisteren? Want het antwoord op de vraag waarom dit met ons gebeurt staat in de Bijbel: een Volk (Israel) wat bij God was, of wij die Jezus Christus – Gods Zoon hadden – maar de rug naar God heeft toegekeerd, ondankbaar is en blijft voor de 75 jaren van overvloedige weelde en vrijheid, krijgt op den duur een vreselijke Regering..deze Regering die we nu hebben is een afspiegeling van de geest van het overgrote deel van de bevolking…dwz: van God los, corrupt, op een relatief (te) kleine groep na. We gaan dit gevecht NIET redden met mensenkracht alleen, maar wèl met Zijn hulp daarbij. Keer aub terug, betuig spijt in gebed aan Jezus en bid Hem om hulp. Met Zijn hulp gaan we winnen,.. zonder Hem maken we geen schijn van een kans. En dat zien we ook na bijna 3 jaar knokken: we winnen NIETS. 2 Kronieken 7 : 14 “Als…mijn volk zich bekeert, en bid, en Mij weer oprecht zoekt en breekt met zijn zondige praktijken, dan zal ik vanuit de hemel luisteren, hun zonden vergeven, en hun Land weer gezond maken.” Het is voor God onmogelijk om te liegen want Hij is licht – in Hem is in het geheel geen duisternis.

 3. Deze macht uitbreiding is precies waarom Rusland en de Krim en Ukraine heeft aangevallen ! Het westen en de EU zijn niet eerlijk en vertellen niets over de afspraken gemaakt met Rusland over een bufferzone in Minsk ! Plus het om zeep brengen van de pro Russische regering in Kiev ! Als de oorlogsmachine maar blijft draaien voor deze overname waanzin en het gewone volk mede de prijs gaat betalen ! Het wordt tijd dat ook het Internationale Gerechtshof in The Haque echte conclusies neemt over hun denken in humaniteit, zonder de richting van deze valse en medeplichtigen aan politieke opstelling te volgen !!!!

 4. Von der Leyen is a sort of Adolf Hitler: she understands the game, she is willing to sacrifice millions of lives and she is very eager to achieve her goal.

 5. Ze willen een vierde rijk stichten met zoveel mogelijk Europese landen om te kunnen concurreren met China Rusland Amerika en India , dit gaat echter tenminste van de vrijheid en de democratie van de inwoners. Eunexit!

 6. ' once more the sith will rule the continent, and they will have peace ". Als je zonder geweld afscheid wil nemen van deze grootheidswaanzin en megalomane ideeen, dan is NEXIT stap 1 en dag Euro stap stap 2. Interessant.. wie doet er mee? Ursula verdient overigens 30.000,- per maand.

 7. Die hele ploeg aan klagen wegens land verraad hoe corrupter hoe hoger ze zitten dat zeg genoeg we hebben geld te weinig deze mensen afschaffen is het op gelost

 8. Weet niet hoe het hier met de bijbelkennis van een ieder is, maar kennen jullie dat verhaal dat Satan die aan Jesus alle koninkrijken wil geven…door slechts 1 knieval.

 9. Wat werd ons deccenia geleden ook al weer verteld. De EU is er alleen voor economische samenwerking. Geen leger, geen bank geen belastingen. Maar nu maken ze al de meerderheid van de regelgevingen hebben een leger en een bank. Ze maken gewoon de nieuwe Sovjet Unie.

 10. Ze staat er wel 'prachtig bij, die Ursela, met haar koppie in een stralenkrans van Europese sterren! 🤩
  Afgekeken van het 🗽 bij een American Movie? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *