Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_212/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_242/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

Door Amy Schick

29 gedachten over “Vindt u het belastingstelsel in Nederland eerlijk en wat is het alternatief?”
 1. Kijk eens op de snelwegen en zie de teloorgang van onze wegen……
  Ik rij op een vrachtwagen en merk het gewoon elke dag.
  Het belastinggeld word aan iedereen cadeau gegeven.
  Behalve aan Nederlanders.

 2. We stemmen niet verkeerd , Nederlander.s worden voor gelogen over de schulden van de overheid , wel zou je kunnen stellen dat de onverschilligheid van de bevolking , ten aanzien van gebeurtenissen in dit land , zoals bij voorbeeld de prijs opdrijving in de woning markt 200 % , de 100% stijging van de noodzakelijke producten voor de 1 e levens behoeften , alleen maar een onverschillig schouder ophalen te zien geeft , bij de mensen die het kunnen betalen ?? de solidariteit in onze maatschappij is volledig zoek !!

 3. Is een agenda die moet uitgerold worden armoede omvolking Minister President bla bla kijk ze zeggen jaren al teveel immigratie gaat gewoon door .armoede moeten we aanpakken nog meer naar de voedselbank klimaat duwen dat door de strot . energiecrisis duwen ze door de strot ga zo maar door liegen en bedriegen kijk corona houden geheimen achter bang voor tribunalen kijk in Duitsland komt waarheid naar boven hebben van experts niks aangenomen hebben agenda gewoon doorgedrukt ze wisten allemaal van de bijwerkingen daarom willen ze ook niks bekendmaken alles in de doofpot houden daarom oorlog in Ukraine doorvoeren dat lijd namelijk af van de werkelijke problemen .mensen moeten dat niet meer pikken anders beland je in de hel ,word wakker

 4. Alternatief is simpel.. Geef geen ettelijke miljarden uit aan zinloze doelen als klimaat en asiel, staatsomroep NPO en EU.,
  maar besteed het aan opbouw van dit land : belastingverlaging, normale energieprijzen, goed – en betaalbaar wonen en onderwijs…

 5. Eigenlijk zouden alle blanke rasechte kaaskoppen moeten stoppen met werken om een duidelijk punt te maken. Maar dat gaat helaas nooit gebeuren, dus blijven we geld pompen naar andere landen.

 6. Wat een flauwekul….is er een partij dan die echt belastingverlaging aanbiedt in zijn programma en daadwerkelijk de zaak veranderd ? Nee idd. De ambtenaren blijven zitten voor de deep state elite.

 7. Ik zou zeggen compleet afschaffen.

  Ze willen geld over brandstof, dat zorgt er voor dat alles tig-voudig duurder wordt, de boodschappen die ook duurder worden, daar moet je ook nog eens belasting over betalen, dat is al dubbel. En dan hebben we het nog niet over de gasprijs waar ze ook tig-voudig over verdienen. Dus mensen stoken minder, daardoor is het kouder, daardoor zijn er ook weer meer mensen sneller verkouden, dus meer werk uitval. Wat natuurlijk ook weer hoop geld kost.

  Je werkt, krijgt geld, firma moet belasting betalen over wat ze jou betalen, jij moet belasting betalen over wat je krijgt, en als je het op je rekening zet moet je er ook nog eens vermogens-belasting over betalen. Dat is driedubbel. Als ik nu werk voor 100 euro, en ik bel een loodgieter, en hij gaat naar de garage, en die persoon heeft ook een loodgieter nodig, heb je uiteindelijk niets meer over, elke keer 20% belasting van het bedrag eraf.

  Als je inkomstenbelasting afschaft, heb je geen gezeur met zwart en wit werken. Hoef je dat ook niet te onderzoeken/controleren, kun je weer een hele berg geld besparen. Belastingdienst zelfs niet meer nodig, je hoeft geen mensen lastig te vallen met elk jaar belastingaangifte te doen. Hoeven ze geen oude oma's lastig te vallen die 40 cent belastingachterstand hebben.

  Verder ze sturen het toch alleen maar naar het buitenland om oorlog te voeren, of onze voorraden te verminderen, en daarna krijgen we die mensen ook nog eens hier, waar ze opvang, eten, huis e.d nodig hebben.

  Wat dacht je van WOZ, je betaald per jaar voor iets waar je al x keer belasting over hebt betaald, vervolgens zijn de huizenprijzen in een snel tempo aan het verhogen, wat ons nog meer hypotheek kost. En dat WOZ bedrag dient dan weer als basis dient voor andere gemeente belastingen, ook een beetje dubbel op.

  Tot slot linkse rakkers zitten constant te zeuren dat ze willen dat rijke mensen 80% belasting gaan betalen, maar die betalen juist minder in verhouding, omdat ze genoeg geld hebben om iemand in te huren die belasting verlagende constructies kan bedenken. Komt er eigenlijk op neer dat degene met middeninkomens degene zijn die in verhouding de zwaarste belastingaanslag hebben. Dus die moeten dan nog meer belasting betalen om de armen wat geld te geven, en die groep armen wordt steeds groter, omdat ze de midden bereik aan het uithollen zijn.

  Welkom bij socialisme/communisme 2.0

 8. Belasting is niks mis mee, daardoor hebben we wegen, scholen, en allerlei vangnetten.
  Wel is het zo dat de balans kwijt is en er teveel gelukzoekers zijn. Die geen/nauwelijks belasting betalen maar wel gebruik maken van de faciliteiten.

  Box 3 heffingen zouden flink op de schop moeten. Wil je je eigen toekomst beetje verzorgen door 1 a 2 huisjes te hebben voor verhuur en je dan 6% belasting over die waarde moet betalen is dat buiten proporties. Of wat andere beleggingen die tegen absurde percentages worden belast.

  De rente zou 1op1 moeten bewegen met hypotheek / sparen.

 9. Het is legale beroving omdat de parasieten het geld van hun slaven nodig hebben om oorlogen/genocide en hun eigen leven in luxe te leven.
  Nederland is een bedrijf en geen zg democratisch land wat ons wordt voorgespiegeld door de acteur in theater kabinet.
  De SDG leden besturen het bedrijf.

 10. Hogere inkomen betaald meestal all het meest en de hoog verdienen haalt het terug bij de armen dombo gwn minder naar eu en buitenland

 11. Wat eigenlijk in Nederland als eerst ook moet komen is een factuur systeem, waar je kan zien waar onze belastingcenten naartoe gaan.

 12. BELASTING = DIEFSTAL,,, JE BETAALD BIJNA 75% belasting en accijns over al wat je verdient 😢😢😢😢 het is een schande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *