Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit Rondetafelgesprek Leefstijlpreventie van 21 maart 2022.

Vicky Maeijer stelt vragen aan experts.

19 gedachten over “Vicky Maeijer (PVV) met vragen over gezonder voedselpatroon. Hoe suikerovervloed bestrijden?”
 1. Wat valt mij op?
  Dat bijna elke deskundige tegenwoordig zo een half Duits/Nederlands, buitenlands accent heeft.
  Als of ze uit een fabriek komen.

 2. oh haha hij bedoelde zeker het boek van Thierry het cojona bedrog, ja duidelijk boek hoe we in de maling zijn genomen, dat geld ook voor klimaat, light voeding en nog veel meer onzin waar 90% van de bevolking dmv hypnose TV nos fake nieuws in trapt. Lekker gezond bezig met die onzinnige lockdowns.

 3. Ik kijk altijd af bij mensen met een voorbeeld functie in onze maatschappij die het beste met ons voor hebben . Zo is mijn grote voorbeeld Hubert Bruls, en met die leefstijlpreventie kan wel leven. Dat is het bekende rabarber dieet je mag alles eten behalve rabarber.🍾🥂

 4. 🚨WAAROM HOUDT BRUSSEL alles wat aan gezonde voedingssupplementen uit het buiteneland komt tegen❓Al JAAAAAREN heb ik daarmee van doen. Het komt er gewoon NIET door en wij horen steeds van de bedrijven:”Wij wachten nog steeds op n handtekening van Brussel”‼️Gek hè? En alle rotzooi wat boordevol chemische smaakversterkers en suiker zit ligt overvol in elke supermarkt,benzinestation etc. WIE moeten er suikertante gaan betalen? Er zijn genoeg natuurlijke suikerstoffen welke NUL invloed heeft op de suikerspiegel maar ja, dat gaat ten koste van de marge.

 5. Weet jullie ook over Fordland in zuid america? De heer Ford was vegi en vegan in de jaren 70 hij besloot een dorpje te opzetten waar zijn medewerkers en families konden gaan wonen dus, natuurlijk hij was ook de burgemeester ervan..toen hij vobd dat iedereen geen vlees en zuikers mochten eten..hoe denken jullie dat eindigt? Het dorp werdt verlaten met grote opstand en hij ging failliet..dus moraal waarom moet je mensen dwingen om een bepaalde voedsel patroon te hanteren, wij zijn vrij om te kiezen en hoe we leven toch?

 6. Allereerst laat het woord gezond verdwijnen.
  Dan over obsitas aanpakken dan zitten jullie zoo verkeerd. We hebben te maken met darmen die direct in verbinding staan de hersenen.dingen afschaffen zorgt voor alternatieve waar dan de keuze bij de supermarkt heen gaat waar bijna alles bewerkt is. Laat keuzesalsn bij de mens en kies voor eennog beter aanpak.

 7. "moet je dit, moet je dat" Ga toch weg man. Je eigen feiten trekken op basis van selectief rapporten maken. Klimaat staat los van ons en zal ook nooit tegengehouden kunnen worden door welk wezen dan ook 🙂 Wereld doet zn ding of dat met of zonder mens is.

 8. Dat gaat niemand van het grafbakken kabinet en de 2e kamer geen pleuris aan hoe ik leef stelletje hersenloze engnekken

 9. Ieder mens heeft suiker nodig, gewoon opletten met de hoeveelheid, eigenlijk met veel dingen zo, daar heb je geen overheid voor nodig, straks krijg je een id van de overheid die alles voor je gaat bepalen dat moet je niet willen.

 10. Teveel zonnepanelen is ook niet goed, dit onttrekt te veel warmte uit het natuurlijk systeem. We zijn in principe zelf verantwoordelijk om gezond te eten op suikergebruik en verkeerde vetten te letten. Alhoewel men de consument wil onderwijzen ben ik van mening dat ook bij de fabrikanten een verantwoording ligt om minder ongezond te produceren.

 11. Mensen met lage inkomens ( opleidingsniveau, echt?? Typerend arrogante constatering..) eten meer brood en suiker en transvetten.Want goedkoper.. voedselbanken overigens, leveren dat dan ook allemaal voornamelijk aan . De andere optie is weinig , maar goed.. eten. en niet snoepen. enn waterfilter kopen. en vitamines slikken , en geen brood eten.. En en en.

 12. Moment, los van dat accent, zegt hij nu dat je comfortfood/suiker je rustig maakt?! Ik ga het nog even een paar keer proberen te luisteren

 13. Punt 1, er staat 5 reacties, ik zie er maar 2 🤔 volgende punt, ze maken ons werkeloos, mensen, gebruik deze tijd om informatie te zoeken in alle gaten en hoeken. Nu het nog kan 🤞

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *