Geen widgets gevonden in de zijbalk

“De Nederlandse Staat maakt het voor nabestaanden bijna onmogelijk om te speuren in het Centraal Archief Bijzondere Rechtspleging,” zegt Arnold Karskens over vervolging WO2-oorlogsmisdadigers in gesprek met Hans Knoop.

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

22 gedachten over “Vervolging WO2-oorlogsmisdadigers – Ongehoord Nieuws”
 1. Hans knoop een heel eng mannetje nu ik hem hoort praten is tegen FVD
  Willem Engel op sluiten op psychiatrie
  Ik denk beste man daar bent u op z'n plaats

 2. Kijk niet verder dan ukraine waar SS nu op dit moment vechten en veel oud ss nog wonen in het meeste corrupt country of the world yes Ukraine

 3. Waarom word niet de hele uitzending op YT gezet. En alleen dit item. En voor alle mopperaars over dit onderwerp, het is voor het rechtsgevoel en rechtsgelijkheid belangrijk dat alle misdadigers en criminelen opgezocht en voor het gerecht gebracht worden.
  Dat de misdadigers en criminelen uit jou omgeving of afkomst niet gepakt worden wil niet zeggen dat je al die anderen misdadigers en criminelen uit andere omgevingen maar moet laten lopen.

 4. Wie waren de Nazi`s die America importeerde aan het einde van de oorlog en die gingen werken voor de CIA. Operatie paperclip documentaire laat duidelijk zien dat dit waar is. Deze Nazi`s hebben met de CIA meerdere operaties in America gedaan op de bevolking om te kijken hoe ze mensen kunnen hersenspoelen Project MK Ultra and Project Naomi.
  De CIA is betrapt in de jaren 60 dat ze de media bestuurde met berichtgeving in operation mockingbird. Deze operatie is NOOIT gestopt geweest en dus wordt de media nog steed door de CIA bestuurd. Wat is er met die Nazi`s gebeurt hebben ze gezinnen gemaakt en wie zijn dat dan. Werken ze nog voor de CIA en komt het daardoor dat de Nazi ideologie terug is.

 5. Tijd om direct een grote bezem door De Rechtspraak heen te halen, want als deze organisatie steeds maar rechten negeert en uiteindelijk blokkeert, is het gedaan met onafhankelijke rechtspraak

 6. A little to late, hou toch lekker op met opatjes lastig vallen. Daar hebben we wat aan, een paar incontinente ouwe lui in de bak voor die laatste paar jaar.

 7. Slechte uitzending ditmaal , leek wel of ik naar de gewone msm zat te kijken , aub geen slapers in de uitzending, daar worden al genoeg zenders mee gevuld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *