Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #248 van vrijdag 242 november 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-11-24

Voormalig PVV-Kamerlid Harm Beertema blikt terug op zijn tijd als onderwijswoordvoerder. En hij kijkt vooruit: wat gaat de PVV met 37 zetels betekenen voor Nederland?

Desk: Tweede Kamerlid Harm Beertema, opiniepeiler Maurice de Hond en juriste en publiciste Sietske Bergsma
Presentatie: Sanae Orchi

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

15 gedachten over “Vertrekkend Tweede Kamerlid Harm Beertema over verkiezingszege PVV”
  1. Als je aan de poort van de democratie rammelt door de grondwet niet in acht te nemen dan wek je de indruk dat je niet deugt Harm. Tel daarbij op dat de PVV een totalitaire partij is waarbij alleen Geert beslist, dan wordt deze indruk alleen maar sterker. Dus ik hoop dat Geert gaat bewijzen dat hij en de PVV wel deugen. Laat maar zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *