Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Kijk de hele uitzending:
https://ongehoordnederland.tv/2022/06/14/tv-programmas/ongehoord-nieuws-met-freek-jansen-henk-rijkers-en-patrick-kicken-afl-33/

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

16 gedachten over “Verdrijven Masai in Tanzania en boeren in Nederland – Ongehoord Nieuws”
 1. Ik sta achter de massaai en onze boeren tegen de al maar oprukkende globalisten …gelukkig hebben zij wapens om te vechten ..wij volgzame slapjanussen hebben ze niet meer ….ooit een keer gelezen in geschiedenis les …..boeren opstand teneergeslagen …ik denk dat de meeste gehersenspoeldde universiteitgangers dat niet eens meer weten ….waar ging het over …boeren moesten een tiende penning betalen aan de elite kasteel heren en dames …en dat pikten ze niet …wat gebeurde erna …soldaten enof gewapende burgers gingen tekeer tegen de boeren betaald door de kasteel heren en dames ….nu naar onze tijd …hetzelfde is nu gaande …en destadsmensen hebben niets met agrariers ..weten niet edns hoe een tomaat groeit …de politiek wil de grond en schwab plus elite .opdat zij kunnen beslissen wat ermee tedoen…boeren zijn slechts een hindernis in hun optiek en moeten weg met een verzonnen stikstof ideologie ..op tv struikelt de ene na de andere pseudo wetenschapper (betaald door den haag) om de naive stadsmens te oveetuigen welk een tuig de boeren zijn (veelal slinks) t begint opscholen t liefst zo jong mogelijk om vooral boeren neer te zetten als vervuiler gesponsord door

 2. Ze moeten met hun poten van de Masai afblijven, Laat die WEF elite maar op de maan gaan jagen. De politie daar heeft wel veel lef, met een mitrailleur tegen pijl en boog, alleen onze politie is nog laffer, die vechten tegen ongewapende mensen en zijn er nog trots op ook.

  Het valt me overigens op dat wereldwijd de politie weinig moeite heeft om de WEF terroristen te steunen….

 3. Ziehier het tuig van neo-kolonistische globalisten die deze autochtone bevolking gaat verjagen, hun historische gronden zal afnemen & een hun authentieke cultuur gaat vernietigen . . .

  Dit hebben we eerder gezien, o.a. bij de noord amerikaanse indianen die door hetzelfde soort tuig werd vernietigd . . .

  De globalisten van vandaag zijn feitelijk economische neo-kolonisten die m.b.v. uit lucht gecreëerd geld (i.p.v. vuurwapens) zichzelf de wereld en al haar bezittingen toe eigenen & de mensheid bewust vertrappen . . .

 4. ALLE boeren in de wereld moeten verdwijnen want we zitten in een voedseltransitie naar synthetisch voedsel en voedsel van insecten ook willen ze een massa immigratie stroom creëren vanuit Afrika. Ze willen Afrika leeg ruimen en al die menen drijven naar het westen.

 5. En dan gaan de npo’ers en wegkijkers roeptoeteren dat ON nepnieuws uitzendt.
  Tegen die mensen: Hou eens op met door je roze bril te kijken. De wereld is gewoon slecht

 6. Boer zijn is gewoon verboden door klaus en de nationaliteit maakt niets uit. De mens moet weg – hun kids moeten worden gehersenspoeld en geherprogrammeerd. Dat is de agenda. Openbare vrijheid schending- beperking en massale genocide in naam van de bank families. Sta op of ga dood of wacht af tot je niks meer zelf kan kiezen.

 7. Heel geloofwaardig dat juist ON zich om het lot van de Masai bekommert. Wel opvangen in de regio of mogen ze hier logeren?

 8. Triest dat er nog steeds, steeds meer authentieke culturen verloren gaan en er land van de oorspronkelijk bewoners word afgepakt en de oorspronkelijke bewoners gedwongen worden om hun indentiteit en hun cultuur op te geven!
  Allemaal commerciële belangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *