Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kloven in de samenleving, heeft er toe geleid tot discriminatie geleid.
Brief ligt al bij de pers op woensdag, krijgt de kamer pas de maandag daarna.

Uit: Reactie van de Venetië-Commissie van de Raad voor Europa over een adviesaanvraag rechtsbescherming van burgers in Nederland
30 mei 2022
Vaste commissie voor Binnenlandse Zaken

Door Byron Rowe

17 gedachten over “Verdrietige Renske Leijten in vuur en vlam. Nederlandse burger heeft er helemaal tabak van.”
 1. Renske soms ben ik het met je eens maar ook jij lees en onderzoek niet wat er werkelijk gebeurt in onze samenleving
  Deze regering moet terstond hun ambities neerleggen en met de nevercombacklijn opzouten op z'n Hollands gezegd want ze brengen Nederland tegronden met al de regels die in aantocht zijn niets is wat het lijkt
  Wij steven af op een ongelooflijke ellendige tijd
  Die moedwillig wordt gecreëerd
  Klimaat stikstof co2
  dagelijkse uitgaven energierekening prikkies
  Opkomst dwang
  Als je alles vanuit Davos wat er te lezen valt en op te zoeken is dan moeten wij zeker Alert zijn en blijven
  Bijeenkomsten zeker blijven volgen en je niet in slaap laten sussen
  Want samen zijn we sterk

 2. Knap hoor!! Ik zou compleet uit mijn pan gaan. Zo frustrerend dat alles stuk gepraat wordt en de ouders en kinderen niet geholpen worden.

 3. Een dictator duld geen weerwoordt, en ook zo duld onze minister president geen wantrouwen. Ook al heeft hij dat wantrouwen dubbel en dwars verdiend.

 4. 86% heeft geen vertrouwen meer in dit kabinet.
  En toch blijft Rutte de meeste stemmen ontvangen.
  Gelooft U het nog?
  IS UW LEVEN VERBETERT IN DE LAATSTE 12 JAAR….???!!!

 5. En toch blijven mensen op dit tuig stemmen. En dat al tien jaar lang. Men krijgt wat men verdient. Zo houdt je dit dus in stand. Een goede politici is een dode politici.

 6. Er worden helemaal.geen fouten gemaakt. Snap dat nou eens. Ze zijn allemaal, ja allemaal medeplichtig aan de afbraak van ons land. Ons belang wordt helemaal.niet behartigd. Door helemaal geen een partij. Je komt niet in de kamer als je er niet bij hoort. Allemaal toneel.

 7. Renske moet zich diep schamen, de hele linkse kliek is verantwoordelijk voor het creëren van een enorme onderklasse die afhankelijk is van toeslagen …. Dat systeem is ingewikkeld en veel mensen begrijpen het niet en gefraudeerd wordt er ook …

  Logish dat de meeste mensen die in de fout gaan gestraft worden en in de knel komen en ook nog van niet Westerse afkomst zijn …

  Zonder de linkse ideologie hadden we deze problemen nooi gehad, we hadden veel minder mensen afhankelijk van de staat kunnen hebben met een kleine staat een zeer schaars vangnet en zeer lage belastingen ….

  Hyper emotionele beta SHEEPLE

  Zijn allen voor een zeer grote staat die miljarden belastinggeld rondpompt de SP is voor bureaucraten en ambtenaren die herverdelen maar valt dezelfde mensen aan voor de fouten die ze keer op keer maken …. Zij bewijst dat haar eigen ideologie totaal niet werkt en zelfs gevaarlijk is !

 8. De rechtsstaat bestaat niet, maar daar kom je pas achter als je ermee te maken krijgt, punt, de rest is onwetend!!!

 9. Sorry mevrouw Leijten! Je mag dan klagen tot huilends toe maar mede door uw steun aan afgelopen 4 kabinetten is dit land naar de verdoemenis geholpen ondanks het goede werk verricht in het toeslagenschandaal. Dit land is naar mijn inzien reddeloos verloren voor haar oorspronkelijke bewoners! Haar cultuur verkwanseld en verknipt, haar eens zo hechte eenheid en daaruit voortvloeiende kracht verruilt voor multiculturele separatie!

 10. Er blijft, is en wordt stelselmatig grens overschrijdend gedrag vertoont door Rutte IV! Al 11 jaar lang! De problemen blijven zich opstapelen en worden NIET opgelost! Er komen steeds meer en meer misstanden aan het licht! Een nieuwe bestuurscultuur is ver te zoeken! Nederland word kapot gemaakt! Genoeg is genoeg!

  Teken de petitie
  MOTIE VAN WANTROUWEN RUTTE IV
  Op petitiespuntnl

  het volk heeft de macht,het kabinet is in dienst van het volk, het volk kan er ook voor kiezen bij disfunctioneren van het kabinet om het kabinet te ontslaan!

  Deel deze Petitie zoveel mogelijk via alle sociaal media kanalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *