Geen widgets gevonden in de zijbalk

Dit nog even uit het debat over Problemen met uithuisplaatsingen van kinderen
12 mei 2022.
Vera Bergkamp presteert het om de ouders die slachtoffer zijn van het kindertoeslagenschandaal ook nog een standje te geven.

Wederom een aanwijzing van hoe ver de belevingswereld van tal van politici uit het partijkartel weg is komen te staan van de werkelijkheid van de gewone burger.

Het was de VVD die zich op schandalige wijze misdroeg door over de ruggen van de slachtoffers een maidenspeech feestje te organiseren. Toen het debat werkelijk los ging waren al die VVDers alweer vertrokken.
Dus wat er aan de hand was op politiek gebied, boeide hen totaal niet.
Later kwam Rutte er nog over heen, door de slachtoffers te beloven dat het nog heel lang gaat duren.

16 gedachten over “Vera Bergkamp geeft ouders Toeslagenschandaal een totaal misplaatste reprimande. Wereld op zijn kop.”
 1. Ik walg ben de Nederlandse politiek. Sinds corona in politiek gaan verdiepen, debatten kijken en dan hopen dat Rutte een keer te horen krijgt dat hij kan gaan…. Hoe kan het dat hij daar nog zit. En dan al die hielen likkers. Wat een poppenkast.

 2. Luister NPO Radio 1 terug donderdag 12 mei. Mevr Jeugdzorg legt uit dat zij helemaal niet van plan is kinderen terug te gaan plaatsen. Dus dan weten die ouders dat alvast.
  Vertoning 2ekmr dus kansloze actie met groot theatraal theater spel. Immers mag toch aannemen dat betrokken bestuurders contact hebben met Jeugd Zorg.
  Jammer voor die ouders, Jeugd Zorg heeft al lang bepaald. Luister zelf de reden en ga dan zélf als realist en zinnig denkend mens nadenken over de argumenten of deze in andere normale situaties ook gelden., verhuizingen, plaatselijk als landelijk, bv ivm werk of zo. Efin nooit is er sprake geweest in ogen van Jeugd Zorg kinderen ooit nog terug te brengen, succes.

 3. Die steile pisbak Bergkamp, moet je die nog serieus nemen.
  Laat me niet lachen, we maken zelf wel uit of we de tribune verlaten

 4. Begrip? Dus de gedupeerden moeten nu begrip hebben voor deze misselijkmakende volksvertegenwoordigers. Elke keer als je denkt dat het kartel niet slechter kan zijn dan dat ze zich al voordoen krijgen ze het toch weer voor elkaar. Begrip, weet berkamp wel wat dat betekent?

 5. Nederland heeft er nog nooit zo slecht voor gestaan als nu met dit kabinet en die verrotte regering.. diep en diep triest.

 6. Bergkamp rot op je hebt niets te zoeken op de voorzitters stoel! Vooringenomen #$% @#%&# Excuus voor mijn taalgebruik maar hoelang pikken we het nog we worden gewoon geschoffeerd door dat tuig en dat kost ons nog geld ook.

 7. Een reprimande geven aan mensen die opgelicht en besodemieterd worden door die haagse oplichters. En dan wordt je aangesproken over je emoties.. Vak K partijen hebben totaal geen hart en gevoelens. Ze worden ook jaloers en boos als er mensen zijn die wel gevoelens hebben. Wlek idioten stemmen er ook op deze soort geestelijke mislukte partijen ? Hoe haalt men het in de hoofd om op land en volks verraders te stemmen. Of zou het toch stemfraude zijn. Dat wil ik dolgraag weten want ik schat het NL volk slim in en slimme mensen stemmen niet op dit soort geestelijke idioten. En de opositie doet geen motie van wantrouwen dus we wantrouwen ook die mensen.. Liegende, achterbakse dictatoren nog in vak K laten zitten. dan klopt er iets niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *