Geen widgets gevonden in de zijbalk

Weekblad De Groene Amsterdammer en onderzoeksplatform Investico publiceren vandaag de veelbesproken jaarcijfers van de stichting Forum voor Democratie uit 2016, toen Forum zich inzette voor het Oekraïne-referendum. De cijfers bevatten geen aanwijzingen dat de stichting toen donaties uit Rusland of andere buitenlanden heeft gekregen.

Deze video is gemaakt door Politiek Vandaag. Wil jij Politiek Vandaag steunen? Doneer een klein bedrag via de volgende link, zodat wij door kunnen gaan met jullie op de hoogte houden! – https://whydonate.com/nl/fundraising/politiek-vandaag

Abonneer op Politiek Vandaag en blijf op de hoogte van unieke compilaties/moties/nieuws uit de Nederlandse politiek.

Debatten live (terug) kijken? Kijk dan op:
https://debatdirect.tweedekamer.nl/

Kijk voor meer informatie over de agenda van de Tweede kamer en het laatste nieuws op: https://www.tweedekamer.nl/

#nieuws
#poilitiek
#fvd

27 gedachten over “Veelbesproken jaarcijfers Forum voor Democratie bevatten geen Russische betalingen!”
 1. De giften zijn uiteraard niet in de jaarcijfers vermeld.Wat had je dan verwacht ? 2-04-2021 ontvangen van Rusland via via 2300 euro voor bewezen diensten ?

 2. In een paar weken tijd onderzocht…de belasting kinderen zijn nog niet thuis!
  En Nu met een bloedgang onderzoeken waar Hugo's 5 miljard is gebleven, wie er allemaal geld kreeg vanaf 2020 van het WEF, WHO of Big Pharma!
  Zo niet komt er OPSTAND!

 3. Gefeliciteerd Forum.
  Alles opgehelderd,ondanks dat Forum zo dol op Rusland is.
  Er is teveel aandacht voor deze sekte geweest. Baudet en zijn Forum, spelen in de Nederlandse politiek een te verwaarlozen rol.

 4. Ja wat denen juliie nou, en dat vlak voor de Europese verkiezingen, propaganda is het waar jullie aan mee werken, worden jullie daar voor betaald?

 5. De Groene Amsterdammer: dat is toch dat linkse schorriemorrie? Nu ineens een "bron"? ………Sorry, ik bedoel links falderappus,…………🤣😂🤣😂 Zo de wind waait, waait mijn jasje……….Komen ook hier weer met het zgn. WEF aankakken…Maar ja, komt allemaal uit de trollenfabriek.

 6. Wat een walgelijke framing weer van Politiek Vandaag, hij heeft het als voorbeeld genoemd en duidelijk gezegd dat het niet persoonlijk bedoeld was. Hij heeft dat in de 2e Kamer duidelijk gemaakt maar alle " nieuws brengers" nemen de framing door PvdA/GroenLinks en de rest van de linkse partijen gewoon aan als een feit.

 7. Had hij hem maar op zn bek geslagen. Ik geloof dat is het enige dat nu nog helpt. Van de realitiet losgerukte beschuldigen. tjechie als betrouwbaar informatie platform accepteren voor Russisch geld naar Nederlanders??????? What is next. De kat beslist over kinderopvoeding? Of de timmerman laat piloten weten hoee vliegen moet?

 8. Een appartement ter waarde van 135.000 euro. Dat kreeg D66 leider Alexander Pechtold dit jaar van een vriend: Serge Marcoux, een Canadese oud-ambassadeur. Het gaat om een appartement in Scheveningen. Maar voor €135.000 koop je nog geen garage box in Scheveningen.

 9. Als Baudet geen russisch geld heeft ontvangen…. tja dan MOET het wel Klaver, Paternotte of Kaag zijn geweest die russische gelden heeft ontvangen…. 😉

 10. Ik geloofde het meteen niet.
  En geld gaat vaak onder de tafel, vraag maar aan PvdA/GroenLinks en D66 of aan hugo de jong met zijn mondkapjes deal…
  Dat staat ook niet in zijn begroting…

 11. Echt. Wat. Staat. Die. Klaver. Yasser. Arafat. . voor. Schut. Wat. Een. Mislukking,💩💩💩💩💩💩🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

 12. Ik weet niet maar ook deze video volgt de leugens klakkeloos over!
  Baudet heeft gezegd “in ieder ander situatie, krijg je klap op je bek”!
  Dat is heel wat anders dan ik sla je op je bek!

 13. Ik zou er niet raar van opkijken als de Tsjechische media betaald heeft gekregen, door wie dan ook, om deze propaganda (want zo zie ik het) de wereld in te sturen. Hier raakt men onmiddellijk in paniek en "weet" dat de aanwijzingen heel concreet zijn en dat er zelfs bewijzen zijn maar dat daar niks over gezegd mag worden. Het enige wat we tot nu toe weten is dat juist díe partij waar het hardst tegenaan wordt geschopt onschuldig blijkt te zijn. Maar ja… Wat doe je als je zelf niet zuiver op de graat bent…? Dan wil je dus niet dat men daar lucht van krijgt, en zul je de aandacht af moeten leiden door anderen in discrediet te brengen. En dat is precies wat Paternotte en Klaver al jaren doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *