Geen widgets gevonden in de zijbalk

Beluister de hele podcast:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe/71510/24-edwin-veldhuijzen-er-wordt-met-boeren-vals-spel-gespeeld

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

19 gedachten over “Veehouder Edwin Veldhuijzen reageert op stikstofplannen kabinet”
 1. Nederland stoot 50 kg per ha stikstof uit. Dat is meer dan belgie 30kG en duitsland 20KG bij elkaar. Dat komt omdat duitsland gewoon een groter land is met meer bos. Dus hogere tolerantie waarden Nederland is klein maar heeft een enorme landbouw. < 0.7 gram heb je geen vergunning voor nodig zit je erboven moet je een vergunning hebben, Bovendien is dit in de natura 2000 gebieden dus niet meer dan logisch. Echter raad van state heeft besloten dat er helemaal geen stikstof uitgestoten mag worden in dit gebied. Dat is heel wat anders dan deze boer zegt. Al deze informatie komt niet tot degene die dit soort nieuws mediums kijken en dat is de reden waarom het geen journalistiek is maar een praatcafe met iedereen die eenzelfde mening heeft. Is dat niet gek?

 2. En zo gaat het met stikstof ..corona …immigratie ect ect crisis dit crisis dat …deze regering is ook in crisis ..we moeten afschiet nemen van rutte kaag hoekstra de jonge kuipers ect ect merendeel van de WEF criminelen

 3. Regeren is voor uit zien..
  ah..vooruitkijken naar het onteigenen van boeren en dan bouwen…

  Ze kijken dus wél vooruit in Den Haag.

 4. Dom gezwets ook van deze "boer", wij als mensheid hebben 0,00000001(misschien procent) invloed op de evolutie van Moeder Aarde, één vulkaan uitbarsting doet alle " inspanningen" van de Mensheid teniet,ook op stikstof gebied( uitstoot), wij zijn niet eens in staat stikstof te produceren,het is enkel een Aardse kringloop der dingen en moleculen,behalve als die idioten wat buiten de dampkring schieten,verdwijnt hier niets!! Dus ophouden met die onzin,de Aarde schud zich en wij zijn allen weg en tot stof!

 5. nederland moet in zijn geheel klaar gemaakt worden als smartcity kijk maar naar de plannen van die WEF Terroristen en dit moet stoppen ,het WEF aanmerken als terroristische organisatie net als de WHO en UN en weer terug naar een nederland die van ons is NEXIT!!!

 6. Stikstof bestaat niet … Het is een ding die fictief is en alleen belang van de bedenker haalt . En bedenkers zijn satanisten in USA .. Punt uit !

 7. Als men goed nadenkt klopt er heel veel niet, zonnepanelen dragen bij aan de opwarming van de aarde, onder de zonnepaneel parken kan geen vegetatie groeien omdat daar geen licht en regen komt onder die zonnepanelen.
  Windturbines worden ipv bomen geplaatst en bomen worden juist gekapt om windturbines te plaatsen.
  Windturbines in de zee verstoren de zeestromingen en houden windstromingen tegen.
  Biomassa centrales worden gestookt met speciaal daarvoor gekapte bomen.
  Industrieën blijven uitstoten,vliegtuigen en vrachtvaart blijven vervuilende brandstof uitstoten.
  Natuurlijke algen kunnen goedkoop en snel omgezet worden als brandstof!
  Onnatuurlijke natuurgebieden gecreëerd door de mens worden instant gehouden, terwijl als je op die plekken de natuur laat gaan ontstaat er vanzelf verschillende vegetatie en dieren die in dat gebied thuis horen.
  De natuur weet zelf heel goed wat het beste voor zichzelf is.
  Als boeren als vanouds her weer rondom hun weilanden en akkers een strook groen zoals bomen en planten plaatsen, heb je een win win situatie!
  Maak het openbaar vervoer gratis en meer mensen zullen hun auto laten staan.
  Plastic in de ban is de nieuwste slogan, en maar goed ook, maar wat gebeurd er er worden meer en meer bomen gekapt om plastic verpakkingen te vervangen voor kartonnen.
  Er kan veel meer met kurk, brandnetels en bamboe gedaan worden, dat is een stuk goedkoper en minder belastend voor het milieu. Brandnetelboeren, tarweboeren algenboeren, veeboeren
  Veel grasland trekt ook veel weide vogels (ganzen) maar als er meer groene vegetatie rondom de weides ligt trekt dat ook weer natuurlijk vijanden aan en dat zorgt dan weer voor een natuurlijke evenwicht.

  Er zijn genoeg simpele,makkelijke en minder ingrijpende maatregelen te treffen echter moet men dat wel willen en tussen niet kunnen en niet willen zit een heel groot verschil, de industrie en de machthebbers hebben te veel belangen en het gaat hen helaas maar om 1 ding en dat is winstbejag!
  Genoeg is genoeg.
  Motie van wantrouwen Rutte IV

 8. dit kabinet is schuldig aan bewust Boeren en plattelands moord!! niks anders!!.. alles voor Swab ..maar niet voor Nederland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *