Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_252/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_250/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

30 gedachten over “Varkenshouder Martijn vreest voor voedselzekerheid in Nederland”
 1. Die achterlijke tuinkabouter Timmermans heeft toch gezegd dat alle boeren konden vertrekken dan konden ze daar huizen bouwen voor asielzoekers. Die achterlijke gladiool weet niet waar hij mee bezig is die vetklep oprotten.

 2. Alle WEF leden + klimaat activisten de doodstraf! Dat zou heerlijk opruimen! Dan kan de economie blijven groeien en komen we makkelijk van de overbevolking af!

 3. We produceren in Nederland per dag 0,5kg vlees per dag per persoon, dus inclusief babies, vegetariërs en bejaarden (die eten wat minder vlees). Als we de helft gaan produceren is dat nog steeds meer dan genoeg.

 4. Donderop. 60% is voor de EXPORT…. EXPORT….IS DAT HET NAAR HET BUITENLAND GAAT. Gezocht…. gezond boeren VERSTAND. 😂😂😂😂😂

 5. Straks moeten we voedsel importeren, de Euro stort in, en we staan machteloos. Bedelen om voedsel uit Rusland? Wie stelt alvast een brief op naar Poetin?

 6. Onze linkse WEFFERS??? Ze zoeken hun toevlucht in fantasie. Promoten een oorlog die niet gewonnen kan worden tegen een supermacht in Oekraïne en brabbelen waanzinnig over “winbare” nucleaire uitwisselingen. Steunen de slachting in Gaza. Voeren oorlog tegen softdrugs, armoede, terrorisme en ziektekiemen en maken het allemaal nog erger. Iets zoals privatisering van het openbare een garantie was voor het opheffen van alles wat niet winstgeven genoeg was, en de privatisering van zorg en energie en telecommunicatie een garantie voor duurder en slechter, zo is het dienen van andere heren door leiders een funeste ontwikkeling voor een volk….land….

  Na de val van contant geld volgt slavernij en dodelijke willekeur door de machthebbers, welkom in Ruttekaagistan wij slopen op bevel van het WEF Nederland.

  Blijven lenen, uitgeven, beloven, liegen en stelen. Blijven economisch destructieve wetten en regels uitvaardigen. Migranten blijven betalen om illegaal het land binnen te komen. De windmolens hakken vogels in stukken als hamburgervlees. En hebben een suïcidaal effect op insecten. Ja, de hele “groene energie” agenda van D66 en groen links en haar klimaattsaar en idioot, Timmermans, is slechts een andere zwendel bedoeld om steeds meer controle over het menselijk gedrag uit te oefenen. Zij trekken uw portemonnee leeg en geven helemaal niets om het milieu.

  Incompetentie van het “juiste” ras, etniciteit, seksuele geaardheid of geslacht blijven bevorderen. Oppositie of verraad blijven roepen en bij elke gelegenheid tiranniseren.

  Terzijde, je moet je afvragen hoeveel van hun fantasie wordt gevoed door cocaïne-ego-snoep of andere drugs. Onze machthebbers zijn Tony Montana tijdens de laatste schietpartij in Scarface – arrogant zich niet bewust van de gevaren die hen bedreigen en schijnbaar zo high als een vlieger. Zelensky die eist dat Rusland afstand doet van al het Historisch Russisch grondgebied dat het nu bezet houdt, Biden’s State of the Union tirade, Macron die dreigt Franse troepen naar Oekraïne te sturen, Netanyahu die een Iraans consulaat bombardeert, Von der Leyen, Trudeau, Rutte en een groepje mindere figuren (Kaag, Jetten, Olongren en Klaver)en de waanzin elke keer dat ze hun mond opendoen – dit zijn manifestaties van een verslaafde geest. Uur nul is gekomen!!!

 7. Extreem links
  Net als de EU wensdenken.
  Deze verwachting uutspreken maar geen idee hoe dit doel te bereiken.
  Overbeloven en steeds niet leveren.
  Maar de wensgedachte blijven herhalen waardoor problemen zich blijven opstapelen.

 8. Wat een achterlijke reacties lees ik hier

  Het beleid wat er momenteel gevoerd word is 0% schuld van BBB

  BBB heeft de kans niet gehad
  grotendeels door zulke zeurpieten als jullie

  Jullie hadden de BBB hoog moeten houden, dan hadden ze veel meer zetels gehad

  BBB heeft veel goede dingen
  Nee niemand kan 100% procent zijn zin krijgen, dat weten wij als boeren best
  Maar bijvoorbeeld BBB vergelijken met D66 is dom en kinderachtig
  veel mensen hebben dat kennelijk geloof en daardoor niet op BBB gestemd

  BBB had anders met PVV een goede meerderheid kunnen hebben

  O ja de FVD
  die heeft ook goede punten en is ook voor de boeren
  Alleen wat heb je aan zo'n achterban die schreeuwt dat alle andere partijen D66 is…..

 9. Blijf van mijn vlees en glas melk af. Daar is niks ongezond aan en veroorzaakt ook geen dierenleed. Nepvlees en vegan rotzooi begin ik niet aan. Zitten ook totaal geen voedingsstoffen in.

 10. Het plan is heel simpel. Alle kleine bedrijven en zelfstandigen moeten kapot. Men wil nog maar een paar grote bedrijven. Alles voor totale controle. Wat je koopt, wat je eet, hoeveel je koopt, wat je wel en niet mag.😢😢

 11. Ik ben trots op de boer we blijven strijden voor onze toekomst verschrikkelijk hoe de overheid met het slopende beleid de boeren omzeep helpt sterker nog de overheid maakt heel Nederland kapot

 12. we worden afhankelijk gemaakt van eten, ze wiplen ook controle over ons eten..dom dom dom dat deze boer denkt dat BBB wat gaat betekenen voor de boeren, wakker worden boer!

 13. Wat een onzin. Ons voedsel komt voornamelijk uit het buitenland (want of goedkoop of het wordt hier überhaupt niet geproduceerd) en wat hier geproduceerd wordt gaat de grens over. De varkens van deze varkentjes knuffelende varkenshouder gaan na 6 maanden naar het slachthuis waar ze krijsend van angst sterven in de gaskamer. Ga daar eens om huilen.

 14. Ja ja,en verder maar leuteren over de vrije economie (concurentie).als het alleen nog groot producenten zijn dan vragen ze wat ze willen! Als er geen boeren zijn dan is de produktie van v.b.melk,kaas enz.niet meer nodig, varkensvlees , kippen.DE hele verwerkings industrie gaat teloor.ieder dat daar werkt staat op straat.😂

 15. Dank aan timmermans moeten de boerderij die altijd in Nederland zijn die moeten WEG er moet en ding en dat is timmermans MOET weg hij is de man die Nederland wil KAPOT maken in op draag van eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *