Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vindt u dit een belangrijk of leuk geluid? Zorg dan dat ON kan blijven bestaan, en een echte omroep wordt:
Word dan nu eenvoudig lid!
https://www.ongehoordnederland.nl/word-hier-lid-van-on/

Iedere zondag: Arnold op Zondag! Duiding en commentaar zoals de MSM het nooit vertellen.

#ArnoldopZondag

27 gedachten over “VARA stop je mediaterreur! – Arnold op Zondag #13”
 1. Klasse omroep, ze doen het in hun broek , doordat alle leugens van de MSM worden bloot gelegd.
  Willen ook op ON al censuur en uitsluiting toepassen. Dat gaat niet gebeuren MSM!
  Het ledental zal alleen maar gaan groeien
  Leendert Herman Wassenaar78 lid van ON.

 2. Ik ben heel lang fan geweest van Zembla.
  Maar ook ik ben komen te beseffen dat de documentaires die ze maken over bepaalde onderwerpen, pure propaganda is geworden.
  Geen objectieve berichtgeving meer (helaas).

 3. Zembla is steeds fout bezig. Ook over Trump! Ze zijn zo links dat als ze buiten de deur rechtsaf moeten, gaan ze drie keer links om het gebouw heen. Ik kijk niet naar ze…beuh…

 4. Krijg overduidelijk de indruk dat FVD kosten wat kost geëlimineerd moest worden want ze werden een bedreiging voor VVD en CDA

 5. Heeft Zembla vast afgekeken van de verdachtmakingen van Trump inzake inmenging Rusland…….ja heb zelf ondervonden dat ook Zembla geen kritische noot meer is……..

 6. Arnold, wat zeik je toch altijd over de publieke omroep. Je bent echt een gefrustreerd mannetje die uitgekotst is door zowel de publiekelijke als commerciële omroepen. Zet gewoon je tv uit als het je niet bevalt en blijf zelf lekker op actief op Internet

 7. de oude uitdrukking " links lullen , rechts vullen" is nog steeds van toepassing, en zeker op de publieke omroep en haar ledenomroepen Vara/Vpro. wellicht kan FTM eens onderzoek doen, reisgelden, adviseurs vergoedingen, beinvloeden van de ministeries etc.

 8. Heel NPO is een enge club geworden. Doet me denken aan kleine mannetjes, met hier en daar een vrouw, allemaal met een minderwaardigheidscomplex.

 9. toen Rusland 200 Nederlanders had afgeslacht bij het MH17 aanslag.

  elke partij van het VVD tot DENK hadden Rusland veroordeeld.

  behalve het FVD natuurlijk.

  mijn vraag is? heeft het FVD of baudet met betaling deze aanslag van Rusland op onze burgers verdedigd met geld?

 10. Rusland zijn onze vrienden en Poetin iemand die duidelijk taal spreekt, niet omkoopbaar is en zich niet van de wijs laat brengen door huilbabies uit het Westen. En dat vinden ze niet leuk.

 11. Ruim tien jaar geleden ben ik opgehouden met televisie kijken, vooral en mede door de Vara en zijn trawanten als Marcel van Dam en Matthijs van Nieuwkerk. En ondanks dat ik geen tv meer kijk wordt ik er toch nog steeds kotsmisselijk van!

 12. ik kan mij nog een heer Faber herinneren die regelmatig naar het oostblok afreisde voor advies ( en misschien Roebels) over de strijd tegen de kruisraketten en de kerncentrales. maar dat mocht want hij was links en rooier dan de kater van de buren.

 13. Blablabla. Alles wat niet in het straatje past van deze lullenkop is geen complot. Past t in zijn straatje? Oo dan is het wel een complot. Ja daag

 14. Het is te ziek voor woorden maar als je niet door hebt dat je elitair gedrag vertoont dan is het hek van de dam. Helaas spelen ze wel een grote rol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *