Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige docu vanavond vanaf 20.00 uur via: https://www.blckbx.tv/corona/nu-te-zien-op-blckbx-gideon-op-zoek-naar-de-waarheid

De première in het Amsterdamse Tuschinski werd vanwege ‘ophef’ geschrapt, maar vanaf zondagavond is hij integraal te bewonderen op blckbx, de spraakmakende documentaire Gideon: Op zoek naar de waarheid. Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren doorbreekt de censuur en laat vermaarde nationale en internationale wetenschappers, met een afwijkende visie, vertellen hoe zij tegen de coronacrisis aankijken.

Zoektocht naar antwoorden
Gideon: Op zoek naar de waarheid neemt je mee met Van Meijeren op zijn zoektocht naar antwoorden op deze en meer vragen over de coronacrisis. Vragen die leven bij de bevolking, maar waarop hij, en daarmee de mensen in het land, geen antwoord krijgen in de Tweede Kamer. Een plek waar Van Meijeren zich naar eigen zeggen vaak voelt als een ‘roepende in de woestijn’. Waar hij geen antwoord krijgt op zijn ’terechte prangende’ vragen. Waar hij in plaats daarvan steevast wordt geframed en afgerekend om de vorm, wat iedere vorm van democratisch debat bij voorbaat onmogelijk maakt.

Ministerie weigert te antwoorden
Begin oktober vorig jaar stelde Van Meijeren zestig Kamervragen over het coronabeleid. De vragen gingen onder meer over de wetenschappelijke onderbouwing, het experimentele karakter van de vaccins en de niet onderzochte lange termijn bijwerkingen. Maar ook over het nut van de QR-code en de maatschappelijke ontwrichting en polarisatie die daardoor zijn veroorzaakt. Omdat het ministerie al maandenlang weigert om zijn antwoorden te beantwoorden, startte Van Meijeren zelf een zoektocht.

Gevaarlijke situatie
Door het niet beantwoorden van zijn vragen wordt het grondwettelijk recht op inlichtingen volgens Van Meijeren in feite een dode letter. “Ik kan mijn werk niet doen, als ik geen antwoorden krijg op vragen. Want mijn belangrijkste taak is het controleren van de regering, die moet verantwoording afleggen. En als ze dat niet doet, kom je in een situatie terecht waarin een kleine groep personen heel veel macht heeft, maar geen verantwoording aflegt. En dat is een hele gevaarlijke situatie.”

Cast & credits
Naast Gideon van Meijeren komen in de documentaire onder andere aan het woord: prof. dr. Bob de Wit, Twan Houben, immunoloog dr. Carla Peeters, Henk van Dalen, prof. dr. Theo Schetters, Wassila Hachchi en Brian de Lange.

Gideon: op zoek naar de waarheid is een productie van de documentairemakers van Docsfair, in samenwerking met Max von Kreyfelt van Café Weltschmerz. Docsfair maakte eerder onder andere de spraakmakende documentaires COVID-19 The System en World War Z.

Steun de makers via: https://docsfair.nl/full-movie-gideon/

Voor buitenlandse kijkers Engels ondertiteld
Speciaal voor de kijkers in het buitenland, van waaruit al veel belangstelling is getoond voor de documentaire, heeft blckbx Gideon: op zoek naar de waarheid voorzien van Engelstalige ondertitels.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

25 gedachten over “Vanavond om 20.00 uur te zien op blckbx, ‘Gideon, op zoek naar de waarheid’”
 1. Indrukwekkend, ik snap alleen niet waarom deze film in eerste instantie wel door Tuschinski werd geaccepteerd, omdat Gideon waarschuwde voor gelijksoortige gebeurtenissen die zullen staan te gebeuren, net als 80 jaar geleden. (Ik adviseer hem ook om dat als zodanig te formuleren, niet meer Tweede Wereldoorlog zeggen, mensen mogen best zelf nadenken), in deze film noemt hij dit helemaal niet en een boycot doet dus helemaal niet ter zake.

 2. Prachtige docu! Zoveel respect voor Gideon van Meijeren❤⚓🙏 Tuschinsky heeft een kans gemist. Ik dank jullie voor deze uitzending🙏❤

 3. Dank voor deze verduidelijking, met zinvolle ondersteuning door mensen die er echt verstand van hebben. Het biedt kritische denkers een steuntje in de rug. En een nieuw moment van reflectie.
  Ik heb nergens een bagatellisering van de gebeurtenissen uit de tweede wereldoorlog kunnen ontdekken. Gemiste kans voor Tuschinski.

 4. Het feit dat Tuschinski deze docu heeft gecancelled is weer een bewijs dat we door de macht worden voorgelogen. Ik steun Gideon en alle waarheidszoekers met mijn hart en kracht.

 5. Super documentaire, van begin tot eind interessant.
  Verboden documentaire omdat een ander geluid dat nog eens wordt onderbouwd met feiten niet gehoord mag worden en zelfs niet openbaar over gediscussieerd mag worden. In welk land leven wij?

 6. GIDEON je was op zoek na de WAARHEID , en je hebt hem ONTDEKT en aan ons GETOOND . Hulde aan alle mensen die aan deze documentaire hebben meegewerkt .

 7. Super, dit is zo goed onderbouwd. zo ongelofelijk, ik wist het al maar mensen zorg dat deze video bij iedereen kom en zet dat tribunaal maar op. Deze mensen die de mensheid bewust kapot willen maken. HUGO, RUTTE, JAAP,ERST, en vele allere VVD, D66,CDA,CU,Groenlinks, pvda, sp enz allemaal kunnen ze hun kantoor leeg maken. en moeten worden gestraft. rivm moet direct ontbonden worden de de genoemde kamer partyen verboden en ontbonden moeten worden . morgen nog. levens gevaarlijk het bewust doden van gezonde mensen. massa moord anders is het niet. mensen kijk en deel als u blieft. Gideon bedank FVD bedankt en BlckBX bedankt . Mensen word wakker.

 8. Met steeds meer ter berge rijzende haren heb ik deze verslaglegging bekeken en ik hou m'n hart vast voor wat er nog in de politieke koker zit en wat er over ons nog uitgestort gaat worden…
  Blijf alsjeblieft graven naar de waarheid Gideon, wat er ook voor je voeten geworpen wordt.🧐🧐🧐🤔🤔🤔
  Ik zwicht niet en ik wil niet aan dit systeem meewerken, hoe moeilijj men het mij ook maakt.
  Ik hoop dat er mensen door deze verslaggeving in gaan zien dat we ergens ingerommel zijn/worden waar we helemaal niet willen zijn.
  👍👍👍👍👍👍👍👍👍

 9. Gekeken en vind deze docu in een woord TOP gemaakt door échte kundige mensen die jaren en jaren hun vak verstaan aan het woord te laten. Ook heel leuk om Gideon en zijn mooie vriendin Carola samen te zien en te horen. Deze docu krijgt van mij een 10!

 10. We kunnen hoog en laag springen en elke dag documentaire maken. Zolang de zorgpersonelen met name specialisten, verpleegkundigen meewerken met het regime. Dan hebben we weinig te zeggen. 😑

 11. Gideon is voor mij de eerlijkste politicus is die ik ooit gehoord heb. Hij weet waarover hij spreekt. En dat hij zo rustig en bedeesd blijft onder alle omstandigheden.Ik had dat nooit gekund ik was al honderd keer uit de kamer gezet. Geweldige documentaire. 👍🏼🌹🌹🌹🌹

 12. @nixon17 Wel raar dat jij na ruim 2 jaar nog steeds ontkent dat het helemaal geen gevaarlijk virus is geweest.

  Slechts een kleine 200 mensen gingen AAN Covid19 dood…. in Nederland.

  Al die hoge cijfers, dat door jouw experts allemaal zo hoog moesten KLINKEN, waren mensen die zowiezo waren gestorven aan welk ander medisch kwaal, of door ongeluk….en NIET door Covid19….

  Al die niet-werkende maatregelen waren NIET nodig geweest.

  Zelfs IK wist dat vanaf dag 1, toen er een chinees mannetje dood op de grond viel voor een chinees restaurant.

  Zomaar…..en ineens…. door een virus….????

  Dat de beste man een hart aanval kreeg, werd door JOUW staatsmedia NOOIT vertelt.

  Nee, dat konden zij ook niet, anders konden al die maatregels van jou niet worden ingesteld.

  Raar dat de leugen niet meteen werd herkend.

  Jij hebt NOOIT bij de farmaceutische industrie gelopen…jij hebt er nooit gewerkt.

  Ik wel.

  Dus ondanks de logica van het Covid19 virus niet te vinden was, was het ook wel handig, dat je voorkennis zou hebben gehad, zoals ik.

  En als je beiden niet in pacht had, kon je als derde optie ook eens voor kiezen om eens naar andere mensen te luisteren die het WEL weten.

  Maar dat deed je ook niet.

  En nu …?…na ruim 2 jaar zit je gevangen in een leugen bubbel.

  Je doet kostte wat het kost tevergeefse moeite om de leugen hoog te houden.

  Nee, het virus was helemaal niet zo gevaarlijk.

  Jij bent nooit op zoek geweest naar de waarheid.

  Jij nam alles klakkeloos aan als een mank schaap, wat jouw overheid en HUN experts jouw vertelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *