Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit het debat over Kunstmatige Intelligentie oftewel AI, die volgens Van Weerdenberg namens PVV de samenleving fundamenteel gaat veranderen.
28 maart 2028

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

21 gedachten over “Van Weerdenburg over kunstmatige intelligentie, het overheidsbeleid is volstrekt onvoldoende”
 1. Covid plandemie was the start voor the great reset. In het boek van WEF virus Klaws Swap staat alles wat zich nu voordoet en middels agenda 2030 wordt uitgevoerd, omschreven. Maar moest je toen al de 100% zwaar gehersenspoelde MSM Covid/pro vaccine, LGBTQ/WOKE/PEDO, Anti Putin, klimaat/stikstof schapen, proefkonijnen alsook WEF politici, horen blaten en piepen, Huuu is desinformatie, eeh is complottheorie.

 2. Die algoritmes op het moment zijn niet zo eng. Kan niet meer schade aanbrengen dan een corrupte mens of massahysterie.
  Eerst heb je nog Kwantumcomputing en geavanceerde robotica technologie nodig, tot die tijd niks te vrezen.

 3. Door alle afleiding van de
  Rutgers stichting en coalitie-reflecties zouden we bijna vergeten dat de coup nog volop gaande is.
  Het regime zal de komende weken proberen de slavenwet
  (Wet Publieke Gezondheid) er
  door te duwen. Nu de eerste kamer nog een meerderheid heeft met
  kartel partijen (coalitie plus GL en PvdA) hopen zij dit snel en zonder veel debat af te handelen.

 4. Ja hoor. Nou hier faalt FvD en Haag in. Om het swabinet te verzoeken hier op te acteren. Ja, gooi hun verborgen vingers er maar in. Tot nu toe geeft bijv. ChatGPT met gerichte vragen de mogelijkheid om bepaalde narratieven onderuit te halen, wat natuurlijk een gevaar is voor de heersende macht. Want ja: als je aan de hand van wat slimme vragen Chat kan laten berekenen en concluderen dat een volledige energietransitie totaal niet mogelijk is.. Om maar een voorbeeld te noemen.

 5. Het kabinet wil geheime diensten AIVD en MIVD meer bevoegdheden geven bij het aftappen van het internet. Het lijkt er sterk op dat de 'sleepnet-methode' die de Tweede Kamer juist niet wilde, straks alsnog vaker kan worden toegepast.

  Voel je je gediscrimineerd door de overheid? Dan is het nu ingewikkeld, duur en soms zelfs onmogelijk om een klacht daarover te laten beoordelen. En dat terwijl het risico juist groter is geworden door het gebruik van computersystemen. Daarom krijgt het kabinet het advies om de wet aan te passen. Emeritus hoogleraar Rechtssociologie en Migratierecht Kees Groenendijk was een van de betrokken deskundigen. "De vanzelfsprekendheid dat de overheid niet discrimineert, is achterhaald", licht hij zijn steun toe. Kijk maar naar het recente oordeel van de rechter over etnisch profileren door de marechaussee. Dat gebeurt "door toepassing van geautomatiseerde besluitvorming, algoritmes en kunstmatige intelligentie", zo schrijven de ondertekenaars aan het kabinet. Ze benadrukken dat de overheid "niet immuun is voor discriminatoire praktijken". Daarom is "nu het moment om deze stap echt te zetten".
  Er zullen in de nabije toekomst nog veel meer ‘discriminatiezaken’ worden gemeld. Dat zal te maken hebben met het feit dat we inmiddels héél véél mensen met verschillende culturen hebben toegelaten !

  De diensten voelden zich afgeremd door de toezichthouder, die eigenlijk vond dat er alleen 'gericht' op doelwitten mag worden opgetreden. En dus niet via grootschalige 'kabelinterceptie', ofwel de sleepmethode, door grote hoeveelheden data te doorzoeken. De diensten willen daar straks meer ruimte bij krijgen.

 6. dit hele kabinet zit vol kunstmatige intelligenten!
  want echt slim zijn de meeste niet, en hebben hun script altijd bij de hand…

  Maar ja, de Ai moet ons gaan leren lekker compleet digitaal te zijn

  Te luisteren. als de overheid een lampje laat knipperen,

  En de drones volgen je wel of je over het juiste overheidspaadje loopt,

  # Welcome in the digital dictatorship #

 7. BLCKBX, wel eens bij stilgestaan dat AI de bedoeling is van ALLE overheden ter wereld? Het is punt 1 op de agenda van Klaus Schwab en zijn Elite consorten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *