Geen widgets gevonden in de zijbalk

Modern internationaal recht als machtsinstrument.

‘Bondgenoten’ die eigenlijk onze vijanden zijn.

De prachtige Nederlandse traditie van neutraliteit die is ingeruild voor Amerikaans imperialisme.

Thierry Baudet noemt het allemaal en geeft zijn visie op Buitenlandse Zaken.

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

19 gedachten over “Van vredesstichter naar oorlogshitser, Baudet MAAKT GEHAKT van buitenlandbeleid | FVD”
  1. En weer wordt hier bewezen waarom FvD, in tegenstelling tot andere partijen, wel het vertrouwen waard is, en een partij is die werkelijk de grote klasse heeft die mijn stem verdiend. Ik ben er echt heel gelukkig mee, dat FvD in de kamer zit, die triest maar waar jammer genoeg vol zit met veel te veel waarheid haters, haters die, physiek aanwezig en afwezig, schitteren door afwezigheid.

  2. Was heerlijk om naar te luisteren. Al heeft de kamer geen interesse in dit betoog en msm de geschiedenis graag verdraaid. Wij het volk kunnen het nu ook weten, juist omdat FVD er aandacht aan besteed en het publiekelijk gepubliceerd wordt. 👏🇱🇺

  3. Geweldig weer je uitleg. En schandalig dat de kamer op een paar na niet aanwezig is. Het zegt iets van deze mensen die dit niet interesseert maar er ook de ballen verstand van heeft. Wij moesten ons diep schamen voor deze leden van de kamer.

  4. Baudet, ga de Bijbel lezen i.p.v. deze slappe groenlinks Arabische propaganda. Israël is zeker veel meer dan een Amerikaanse Neocon-kolonie zoals sommigen beweren. Ook als het Amerikaanse emperium omvalt, zal Israël blijven bestaan. Sterker nog, er komt nog een Messiaans vrederijk waarin Israël centraal komt te staan. Nee Baudet, de U-turn die je gemaakt hebt van vriend van Israël naar vijand is slappe hap. Geef mij Douglas Murray maar, die durft tenminste echt de waarheid te vertellen.

  5. Wow wat een indrukwekkend betoog, waarvan ik weer zoveel heb kunnen leren. Dat zijn dan weer van die momenten, dat ik in Thierry een redenaar en wetenschapper zie, en het hem zou gunnen om die plakkerige politieke arena te kunnen verwisselen voor een plek, waar hij respect en levendige uitwisseling vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *