Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat over de dubieuze praktijken van de NCTV, van 2 juni 2022.
Van Nispen (SP) tegenover de Minister.

11 gedachten over “Van Nispen tegen Minister Yeşilgöz Zegerius Doe nou niet alsof de Nationale veiligheid in gevaar was”
 1. Als die overheidsorganisaties te weinig te doen hebben gaan ze zich onmisbaar maken en dan is meestal de burger de sjaak. Kijk naar de kinderopvang wat een zooitje dat is geworden. Maar deze meester bureaucraat van een minister zal nooit ingrijpende maatregelen nemen, dat blijft er omheen zwammen en draaien. Kansloos….

 2. Herstellen gaat niet meer het kwaad is al geschied, het rondspreiden van deze malafide informatie gaat kennelijk heel gemakkelijk. Maar nu er om man en paard gevraagd wordt is het maar wat moeilijk om de juiste informatie te verkrijgen of tewel de Rutte doctrine treed weer in werking. De desbetreffende Ambtenaren worden hiervoor wederom niet gestraft dus reken maar vast op de volgende corrupte zaak. Het is om gek van te worden. Wat vaak vergeten wordt is dat het Hoofd van de Staat van alles op de hoogte is maar is ook bij machte het iniatief hiervoor uit te vaardigen. Al staat er zwart op wit dat hij geen zeggenschap heeft , welnu wie dat gelooft is wel heel erg naïef.

 3. Echt waar …. de aanslag in Buffalo … wat heeft dat ook maar met iets te maken?
  Wanneer is dat ooit hier gebeurt? één keer in winkelcentrum " De Ridderhof".
  Terreurniveau 3? Ja, richting de bevolking zeker?
  Elke keer die psychologische oorlogsvoering … dat stoplicht gaat nooit op groen komen, nooit naar niveau 0.

 4. Als de NCTV een beetje z'n werk zou doen dan zou de grootste terroristische organisatie van Nederland (de regering) allang opgerold zijn.

 5. ff kleine correctie, ze kan doen als of de Nationale veiligheid in gevaar was, want ze weet niet waar ze over praat, is een minister van justitie zonder opleiding en achtergrond, kan je alles verkondigen, zo doen ze dat ook in turkey.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *