Geen widgets gevonden in de zijbalk

Denken CDA en VVD dat de kiezer dom is?
of
Willen CDA en VVD de kiezer dom houden?

Uit: Initiatief-Leijten Opneming in de Grondwet van bepalingen inzake het correctief referendum
25 mei 2022
Plenair debat

24 gedachten over “Van Nispen over invoering correctief referendum: CDA & VVD denken dat dce kiezer dom is..”
 1. Rutte heeft een groot gebrek aan zelfreflectie zoals hij ook een gemis heeft aan enig visionair beleid voeren. Rutte laat liever een crisis ontstaan om dan eens rustig te gaan bekijken wat eraan gedaan moet worden.

 2. zolang dit stasie kartel de macht heeft veranderd er niets,,de zooi van het kabinet zijn allemaal de zelfde en worden ook nog meestal gesteund door groenlinks en pvda in achter kamertjes..die oude meuk moet weg

 3. VERTROUWEN IS ALLANG TOTAAL WEG ZE HEBBEN ZICHZELF GEKOZEN EN NIET DE MENSEN OMDAT ZE DONDERS GOED WISTEN DAT ZE WEG GESTEMD ZOUDEN WORDEN .HET IS NU EEN DICTATUUR INPLAATS VAN DEMOCRATIE .DAAROM ZIJN ZE OVERAL TEGEN ZE DENKEN DAT WIJ DOM ZIJN NOU DAAR KOMEN ZENOG WEL ACHTER🤬🤬🤬

 4. Hoe kun je het überhaupt over kiezers hebben?
  Verkiezingen zijn zo corrupt als maar zijn kan!! En niet alleen de laatste keer!

 5. De politiek ligt bij het WEF, de Nederlandse politiek heeft helemaal NIETS in te brengen l. Weet niet wat jullie aan het doen zijn hoor, heeft geen enkele meerwaarde, de macht ligt b8j de globalisten 🤣🤣🤣

 6. Maar gebleken is dat de kiezer dom is. Anders zaten de VVD, D66 en CDA in de oppositie met slechts een paar zetels elk.

 7. Wat bijzonder dat hij nog geen 1x is onderbroken door Vera. Je zou kunnen denken dat dit scripted is. Good cop, bad cop (even boos spelen).

 8. Zou graag zien dat er een referendum wordt gehouden over het afzetten van clowns in de huidige regering, die naar Davos zijn geweest om daar mee te slijmen met die geestelijk gestoorden van het WEF! Diegenen die daar geweest zijn niet vertrouwen. Pure volksverlakkers die voor een wereld dictatuur zijn!

 9. FVD , PVV , JA21 , EN SP ZOUDEN T VOLGENS BETER DOEN, ZONDER EU EN T WEF EN DE MASSAIMMIGRATIE TERUGDRAAIOEN, WANT DAT KAN

 10. Zij willen er niet aan dat het niet terug komt, vertrouwen… Nog even volhouden. Zij gaan steeds gekker doen zodat de beerput verder leeg kan lopen.
  Ennehhh ze kunnen een hoop bedenken maar wie maakt, bouwt en werken met handen? 😉

 11. Die gemiddelde kiezer is in ieder geval slimmer dan die narcistische rand debielen die nu het nu voor het zeggen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *