Geen widgets gevonden in de zijbalk

De waarheid is niet gediend bij censuur. Alleen een open debat kan de ware oorzaak van de dalende vaccinatiegraad aan het licht brengen.

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

30 gedachten over “Van Meijeren vs Staatssecretaris over leugens van ministerie over vaccins en corona | FVD”
 1. Zowel de Minister van Volksgezondheid als van Dissel horen voor de rechter te verschijnen. Er is aantoonbaar gelogen over de ernst van Covid, er is aantoonbaar gerommeld met het aantal sterfgevallen. Er is aantoonbaar gelogen over de veiligheid en effectiviteit. Er is over de ruggen van vele mensenlevens en vele bedrijven tot 2x toe een lockdown afgekondigd. De toenmalige bestuurders moeten berecht worden en wel zo snel mogelijk, zodat dit NOOIT meer kan gebeuren. Als ze hier namelijk mee wegkomen zal het de volgende keer nog erger worden.

 2. Ik kan er zo slecht tegen dat ze gewoon geen antwoord geven op elkaar daar moet gewoon een straf op staan ofzo of een waarschuwing van de voorzitter dat er antwoord gegeven moet worden

 3. Heel goed Gideon, blijf ajb doorgaan met het uitspreken en benoemen, ontmaskeren en belichten van de waarheid. Bijvoorbeeld: Het dansen met Jansen verhaal..

  Buitengewoon.. schandalig… denk er om dat je niet iets zegt dat in de buurt van de waarheid komt.

 4. De kennis van de wetenschappers zijn geen fundament voor de waarheid. Dit is in de laatste jaren al bewezen. Ons vertrouwen is vreselijk geschaad.

 5. Met zo'n staatsecretaris zal corruptie welig blijven tieren. De staats-desinformatie tijdens de coronaperiode was zó evident dat men die kennelijk niet meer ter sprake wil brengen. Laat staan dar men hierover excuses zal willen maken. De eerst-vorige Kamervoorzitter had gelijk in Zomergasten: het hele hogere ambtenarenapparaat zal moeten worden uitgerookt, opdat er op termijn enige zuivere politiek kan worden gerealiseerd.

 6. Hoe is het gesteld met het ONAFHANKELIJK WETENSCHAPPELIJK onderzoek naar de oversterfte na de mRNA prikjes in Nederland?

 7. En dan snapt de overheid nog steeds niet waarom de mensen de vertrouwen kwijt is in de overheid😂 ze zijn echt dom. Weten we gelijk waar nederland heen gaat. De afgrond in door hun stomheid

 8. De staatssecretaris is een schande voor NL, van Dissel had wel degelijk geldelijk gewin, ga je schamen, jij spreekt hier onwaarheden, hulde Gideon

 9. Bumbo staatssecretaris, 6:20. Hoe zet je je leugens recht? Hoe doe je prikken, die onder false moms zijn gezet ongedaan..Bumbo…Je salaris is weggegooid belastinggeld!

 10. Je mag jezelf echt als minderbegaafd zien als je zo dom bent om je weer te laten boosteren.
  Wat een slecht toneelstuk van Links

 11. Je zal maar je ziel hebben verkocht aan een partij die betaald en geneukt wordt door Rusland

  Reptielenkoning Thierry geeft geen reet om jullie soort 😂😂

 12. Na dat het bekend was dat de informatie over het vaccin niet klopte wilde ze als nog door drukken dat iedereen verplicht moest vaccineren. Er is veel ook bewust fout gegaan tijdens corona . Men Meyeren heeft hier gelijk want toen de informatie er was gingen ze gewoon door met afdwingen om te vaccineren.

 13. Edwin van der Sar is een klein voorbeeld…. en duizenden andere sporters die plotseling problemen hadden met bloedklonterproblemen

 14. Wat ben ik toch trots op de enige echte waarheidszoekende partij. FVD. DANK dat jullie er zijn. Zou niet weten waar we zouden zijn zonder jullie….❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *