Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat van 30 juni 2022.

BELANGRIJKE MEDEDELING: EEN GROOT WOORD VAN DANK voor de vele steunbetuigingen in woord en daad richting dit kanaal. YT heeft ooit in 2011 gevraagd of ze advertenties bij de video’s van dit kanaal mocht plaatsen. Men heeft bij YT onverwacht en eenzijdig besloten dit per 23 juni 2022 te beëindigen.
Helaas kan dit kanaal daarom alleen nog maar actief en up-to-date verder gaan door om directe steun te vragen, waar gelukkig heel behoorlijk op wordt gereageerd. Dat geeft de burger moed om door te blijven gaan met bloot leggen welke spelletjes gespeeld worden in Den Haag.
Wilt u ook uw steun bijdragen? Dat kan bijvoorbeeld via Paypal: https://paypal.me/supportBertBrandsma?country.x=NL&locale.x=en_US

14 gedachten over “Van Meijeren tegenover Minister Dilan Yeşilgöz Zegerius over Burgelijke ongehoorzaamheid”
 1. Kijk hoe ze ouwehoeren over geweld bij demonstraties, de hele dag door. Wat zij willen is dat je je bek houd en gehoorzaamt. Heb ik het goed? Dat zegt ze toch. En als er iemand intimideredn is dan is het de staat wel ( belastingdienst) betalen want anders, dat staat altijd in hun brieven. Ik heb zelf nooit wat kunnen doen als zij jaren te laat mijn aangifte behandelde.. Klinkt als communisme..

 2. Van Meijeren bewijst hier dat hij, net als de rest van de FvD fractie, geen democraat is.
  Dat stikstof beluit is correct en democratisch tot stand gekomen. En dan heb je je daarbij neer te leggen, zelfs wanneer je het daar hartgrondig mee oneens bent.
  Uiteraard mag je demonstreren, protesteren, er anders over denken, etc. Maar de wet overtreden om tegen de wil van de democratische meerderheid in je zin door te drijven gaat te ver.

 3. Hier gaat het niet om hooligans die na elke wedstrijd de boel vernielen 'vrouwe justitia'.
  Dit is menens! Getergt en geintimideerd puur om maar op te rotten. Geen enkel oor, mevrouw!
  Als de druppel dan over de emmer loopt roep je woede op. Geen boer heeft daar tijd voor, maar nu is het genoeg!
  Erg naief om te bepalen dat iederéén "netjes aan de regels van de wet" woedend mag zijn?! NEE, zo werkt dat niet, mevrouw. En met een verontwaardigd baby stemmetje de baas lopen spelen op grond van 'n enkel incident werkt als een lap op een stier. Deze mensen zijn doodop van jullie gebral van kasjes naar de muur!

 4. Leek nog niet zo lang geleden de grootste partij van Nederland te worden..dit is wat er van over is gebleven. t,kan verkeren.

 5. Het is overduidelijk dat er is geknipt in dit "live" debat.
  We mogen als burger zelfs niet meer het openlijk debat volgen blijkt wel.
  Democratie???

 6. En weer is van Meijeren en dus FVD bezig de grens op te zoeken ( en er over te gaan eigenlijk) om de chaos en ellende alleen maar groter te maken. FVD is alleen maar bezig om te verstoren, ontwrichten en onrust te veroorzaken. Heeft niets meer met politiek te maken. Integendeel.

 7. Het illegaal en ongeschoold Turks varken hamert maar op het begrip rechtsstaat. En hoe harder zij hamert op deze leugen, des te harder deze zogenaamde rechtsstaat van zijn voetstuk valt.

 8. Dit kabinet is net de muppetshow. Ze doen alsof ze slim zijn en met die "slimheid" weten ze enorme catastrofes te verzinnen waar we u tegen zeggen. Onmiddellijk aftreden dit kabinet, Rutte , de grootste leugenaar vervolgen. Aanpakken die handel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *