Geen widgets gevonden in de zijbalk

Caroline van der Plas vindt het niet eerlijk dat het stikstof probleem nagenoeg uitsluitend in de schoenen van agrariërs wordt geschoven.
Voor een eerlijk verhaal moet je ook andere sectoren meten, luchtvaart en transportbedrijven en zeeschepen bijvoorbeeld.
Daartoe heeft ze een motie ingediend.

FvD vindt dat er eigenlijk helemaal geen stikstofprobleem is, maar heeft wel sympathie voor de gedachtegang van Van der Plas en steunt daarom haar motie om het zo aan een meerderheid te helpen.

Uit:
Stemmingen
8 maart 2022

25 gedachten over “Van Meijeren steunt motie Caroline van der Plas over gedetailleerd stikstof voor alle bedrijven.”
 1. Sta je voor de waarheid is er geen enkele reden voor dwarsliggen
  Simpel spelletje, en gideon beheerst dat 👌🏻👌🏻

 2. “We weten wel, dat er geen stikstof probleem is (en die motie dus overbodig is), maar we stemmen toch vóór die motie, want anders haalt-ie het niet. M.a.w. we zijn politiek weer lekker opportunistisch bezig. “Krab ik jouw rug, krab jij de mijne”, nietwaar?

 3. Heel goed! Zo hoort het ook , samenwerken daar waar kan en nuttig is en niet elkaar vernietigen dat doen andere landen al.

 4. Ik ben heel benieuwd welke partijen tegen hebben gestemd . Dat kan ik niet vinden . Zou me niet verbazen als dit o a de VVD en D66 en Groen links zijn .

 5. Geweldig . Dit is oog om oog tand om tand . Waarom de boeren terroriseren en de extreem vervuilende industrie buiten schot laten . Zouden ze echt denken dat iedereen achterlijk is . Compliment mevrouw van der Plas en Gideon .

 6. Heel goed! Gelijke wetten! Wat me trouwens herinnert aan iets: we hebben nog een kleine rekening te vereffenen met de fascist vaxxer idioten… Wanneer komen de tribunalen?

 7. Ik zou zeggen tegen het Kabinet, zolang dit Kabinet weigert Shell aan te pakken, en de slachtoffers van schade door gaswinning in Groningen te compenseren, weigeren wij alle medewerking aan stikstof problematiek.

 8. OOK maar microsoft die drinkwater gebruikt om af te koelen? Klm! Meta die ook weer ons water gaat gebruiken! Zoals probleem tesla in brandenburg! Waar nu al drinkwater tekort probleem is! Bitcon tendenz stijgend eletrici! Ook zuid tirool? Grootste appelboomgaard die europa voor ziet?waar de co2 de natuur na de knoppen helpt ivb bestrijdingsmiddel! Ook de grote luxe boten? Die nederland voor multimuljonairs maakt? Over 1000 co2 per uur? Als deze vaart? Nike? Een grote leugen! In de recycle fabriek belgie? Is niet 1! Oude ingeleverde nike te vinden? MAAR ALLEMAAL RETOUR GESTUURDE NIEUWE NIKES DIE DAAR VERNIETIGD WORDEN! WAAR DE OUDE INGELEVERDE BLIJVEN? NIEMAND DIE HET WEET? FASHION TOP 1 GROOTSTE VERVUILER! CO2! RIJKE MILJONAIRS GOED VOOR 18% ! BOEREN 19% NU JULLIE? GAAT LUXE VOOR GEZOND VOEDSEL NEDERLANDSE BOEREN? OOK DAT BIJNA 80% EXPORTEERD WORDT? HET DRAAIT OM GELD! NEDERLAND SCHEELD DE NATUUR?CO2?GEEN MOER! EN NU? IS OORLOG? VOEDSEL TEKORT? BLIJ MET ONZE BOEREN! TOCH?

 9. Steek je kop nog dieper in iemands reet joh, dan heb je nergens problemen mee.. omdat die kneus blind is voor problemen, betekend dat niet dat ze er niet zijn he. De vraag is alleen, hoe erg is een probleem😊

 10. zoals het hoord kan de coalitie nog wel wat van leren over de laatste jaren worden veel nuttige dingen neergehaalt omdat de coalitie er uberhaubt niet over wilt debatteren

 11. stikstofproblematiek is verzonnen en niet toepasbaar in een land als nederland omdat de normen die daarvoor gesteld en gehanteerd worden never nooit niet gehaald kunnen en willen worden . Dus kappen met deze onzin en pompem met dat gas en laat nederland leven en bloeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *