Geen widgets gevonden in de zijbalk

De baantjescarrousel draait weer op volle toeren. Uitgerekend Hugo de Jonge is nu hoofdverantwoordelijk voor het beschermen van onze grondrechten. Kartelpolitiek met mogelijk grote gevolgen.

Gideon van Meijeren vreest het ergste en herinnert De Jonge aan zijn grondwettelijke verplichting om verantwoording af te leggen aan de Kamer.

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

30 gedachten over “Van Meijeren pakt De Jonge aan in debat over grondrechten en democratie | FVD”
 1. 100% eens met de heer van Meyeren! En met het FvD.
  Wat is er veel mis in Nederland ( en bestaat ons land nog wel?) ik herken Nederland niet meer!
  Ik zag de beelden van het geweld tegen de demonstranten, niet op de MSM.
  Maar wel de filmpjes er van op internet, en die logen er niet om!!!

 2. De heer de jonge heeft me bijna willen dwingen om mij en mijn zwaar invalide gemaakte vrouw te laten prikken met de volgens hem goedgekeurde en veilige prikjes!! En dat was een leugen die ons nog zwaarder had kunnen beschadigen!!
  We zijn er niet ingetrapt! Leendert Herman Wassenaar 80 mantelzorger gemaakt van mijn vernielde vrouw,vernield met farmaffia beschermers, mogelijk gemaakt door de misdadig falende of handelende overheid die de farmaffia vrij spel gaf!!!

 3. zie de Jonge samen met die vrouw zonder hoofdhaar smoezen ! hij is op de basisschool al verpest ! je hoeft niet naar 'n ander te luisteren ! mag je gewoon doorheen lullen ! snap wel dat de Jonge nog te stom was om de PABO opleiding af te maken!

 4. Onvoorstelbaar hoe, deze beste man, het ware totaal plaatje kan verwoorden voor jong en oud. Persoonlijk vind ik dat hij zwaar onderschat wordt en zou hij van mij wel meer verantwoordelijkheid mogen hebben. Geweldig !

 5. Gideon held. Wat ben jij een kanjer. Ik ben zo blij dat FVD bestaat en ben een aantal maanden geleden ook betalend lid geworden. Ga allemaal stemmen op 22 november. Laat je stem niet verloren gaan. Tijd voor verandering!!!!

 6. Sneller D66 volkomen de weg kwijt hij maakt hetzelf persoonlijk ja en dat krijg je met gekkies die zijn complottheorieën uitspreekt!

 7. Wat gruw ik van deze man… H de Jonge. Hij is er de oorzaak van dat ik me NIET heb laten vaccineren toen op een van de eerste dagen gezegd werd: Ben je ziek? Blijf thuis! Ga niet naar de HA hij/zij zal ook niet op huis bezoek komen. Toen gingen bij mij alle bellen rinkelen, dit had ik in mijn 85 jarige leven nog nooit meegemaakt! Toen kwam: LAAT JE VACCINEREN. Huisartsen die pillen zouden voorschrijven, zouden hoge boetes krijgen! WAT? Mijn huisarts die MIJ wil helpen? Zelf had ik van 4/3 tot 6/3 2020 al iets grieperigs gehad, zal wel die Corona geweest zijn dacht ik, dus had ik zelf al immuunstofjes gemaakt! Voor mij geen vaccinatie. Toen het vaccin er zomaar binnen het jaar was… werd mijn 90 jarige vriend, die tegen. Vaccineren was, meegesleept in de rij van zijn zorg tehuis en twee weken later was hij en 31 andere bewoners dood! Moet ik die man nog serieus nemen???

 8. Hoe kunnen sommige parlementsleden met een interruptie komen en tegenspreken.
  Als ze maar ook schijntje van schaamte hadden, zouden ze dat nietmeer doen.
  Gedeon, jij verdient alleenmaar respect.
  Moge God je behoeden voor Nederland👍

 9. Uit de reacties blijkt dat vooral FvD aanhangers deze video kijken en appreciëren. Ik begrijp niet wat hier zo goed aan is. Gideon van Meijeren is in mijn ogen vooral aan het provoceren. Dhr. Sneller reageert inhoudelijk veel sterker en beleefder.

 10. ❤Eu TE Amo Brodher Gideon!!! THIERRY B. E TEAM VAN FVD IK ME EENS VAN DEMOCRATIE EEN GOED VAN NEDERLAND KINDEREN IN NEDERLAND ZONDER ONRECHTER EEN ZONDER ALLES DAT JUST IS LUGGEN BEDRIJGEN SISTEM CORRUPTIE DOUTRINEERD MENNEER MARK RUTTE EEN DRMONIZETEN SINGRID KAAG SPY VAN OXFORD EEN INVESTIMENT IN F8NANTIW HOOLOG ANDEREN LAND !!! DAT IS NOET FIJNE VAN NEDERLAND MAAR NIEMAAND DLASP KOP NOOIT MEER !! Van Nederland Great Igain ik stem FVD een Dan !?22 November Onze verder great igain Nederland beggin Democratie Referendum Kinder goed o derwijs zonder Pedofilie een Sexuaal goofd spoeling m8sbryikt nooit meer deurvan Nederland In Manuntention hoolog In peace een Alles kom heel goed met pension een finantie van Nederland Een Ecologie !!!!❤❤❤❤❤

 11. De heer Sneller moet terstond zijn naam waar maken.Zo snel mogelijk de zaal verlaten.Welke minister neemt zijn verantwoordelijkheid. Geen een. Hebben geen idee wat hun taak betreft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *