Geen widgets gevonden in de zijbalk

Michon-Derkzen van de VVD tracht iets goed te praten wat niet goed te praten is.
Van Meijeren doorziet welke vreselijke controlemaatschappij langzamerhand wordt uitgerold. Bewakingscamera’s op ieder straathoek, kentekenplaatherkenning bij ieder hectometerpaaltje, fulltime registratie van waar je je bevindt en de NCTV die zelfs nepaccounts inzet om Tweede Kamer politici te bespioneren.

Uit: Debat over de werkwijze van de NCTV van 2 juni 2022.

24 gedachten over “Van Meijeren geeft aan hoe verschrikkelijk fout de overheid bezig is. Michon-Derkzen VVD verdedigt.”
 1. Gideon je bent geweldig.
  Wat ik echt schandalig vind
  is dat de coalitie partijen en hun schoothondjes partijen in de tweede kamer met opzet Nederland en de bevolking kapot willen maken.
  Want als er zoveel bewijzen zijn voor alle affaire,s die niet worden opgelost door de coalitie en de bevolking ziet dat duidelijk en dat zooitje daar in Den Haag zijn of dom of werken mee met de coalitie en gaan gewoon door met allesvkapot maken.
  Ik schaam mij voor dat zooitje en ook voor de kiezers van dit zooitje.

 2. onbeschrijfelijk hoe van Meijeren hier weer bezig is ,dat hele forum van democratie zo zij zich noemen is het grootste en gevaarlijkste tuig wat we in Nederland hebben en die er op stemmen nou ik denk dat hetzelfde soort is

 3. Haha ja en wetenschappers moeten kunnen zeggen wat zij willen. Want wetenschappers zijn onafhankelijk. Hoe hilarisch. Alle wetenschappers die iets zeggen dat de zittende macht niet bevalt wordt de mond gesnoerd. En als de oppositie dan benoemt dat een aantal wetenschappers beïnvloed worden door niet-wetenschappelijke invloeden.. ja dan wordt deze oppositie ook de mond gesnoerd.
  Weet je wat joh? IK GA NEDERLAND VERLATEN DOEI KLOTZKKN HET WORDT HIER ONHOUDBAAR HET WORDT EEN TOTAILTAIRSYSTEEM VAN LEUGENAARS GESTEUND DOOR LAKKEIEN

 4. Onze overheid is een terroristische organisatie..veel zijn denk chanteerbaar en hebben gruwelijke dingen gedaan. Ik vind Jaap Tamino van Dissel een heeeeel eng mannetje, heel goed oppassen voor dat rooie gedrocht

 5. Ja de VVD gaat niet toegeven dat ze heel fout bezig zijn. Alleen maar blablabla om af te leiden van hun uitrollen van dictatuur. Die broek is een dead-give-away wat voor mens dit is

 6. Het buiten werking stellen van de WOB bij de aanvang van corona wreekt zich nu. En de VVD tracht hier af te leiden van het gelijk van Gideon.

 7. Gideon lijkt mij komt in een hoek waar vroeg of laat men aan Pim F en Volkert d G moet gaan denken! Pas op a u b dat is de slangenkuil van de overheid niet waard

 8. Wat bezielt het om te stemmen op partijen; die het Spaargeld van Nederlanders roven, onrechtmatig kinderen bij hun ouders weghalen, en zich al 40 jaar door Shell de les laten lezen.

 9. Rutte IV blijft bang maken, angst zaaien, tweedeling veroorzaken,Liegen ,bedriegen, wegkijken, wegmoffelen, onder de pet houden, onder de mat schuiven, geen actieve herinneringen, zwart lakken, vriendjes politiek, en doofpot affaires gaan gewoon door!

  Politici dienen het volk te dienen en te beseffen dat zij in dienst zijn van de bevolking.
  Politici behoren geen achterkamertjes politiek te voeren, politiek behoord los te staan van multinationals en andere schimmige clubjes!

  Er blijft, is en wordt stelselmatig grens overschrijdend gedrag vertoont door Rutte IV! Al 11 jaar lang! De problemen blijven zich opstapelen en worden NIET opgelost! Er komen steeds meer en meer misstanden aan het licht! Een nieuwe bestuurscultuur is ver te zoeken! Nederland word kapot gemaakt! Genoeg is genoeg!

  Teken de petitie
  MOTIE VAN WANTROUWEN RUTTE IV
  Op petitiespuntnl

  het volk heeft de macht,het kabinet is in dienst van het volk, het volk kan er ook voor kiezen bij disfunctioneren van het kabinet om het kabinet te ontslaan!

  Deel deze Petitie zoveel mogelijk via alle sociaal media kanalen!

 10. VVD-ster die het nog durft te hebben over een rechtsstaat !
  En dan nog glashard beweren dat een rechtsstaat haar aan het hart gaat !! …. LOL, de meest corrupte en liegende partij van Nederland !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *