Geen widgets gevonden in de zijbalk

Jesse Klaver lijkt zijn vriendjes die ook naar het WEF gaan de hand boven het hoofd te willen houden.

BELANGRIJKE MEDEDELING: EEN GROOT WOORD VAN DANK voor de vele steunbetuigingen in woord en daad richting dit kanaal. YT heeft ooit in 2011 gevraagd of ze advertenties bij de video’s van dit kanaal mocht plaatsen. Men heeft bij YT onverwacht en eenzijdig besloten dit per 23 juni 2022 te beëindigen.
Helaas kan dit kanaal daarom alleen nog maar actief en up-to-date verder gaan door om directe steun te vragen, waar gelukkig heel behoorlijk op wordt gereageerd. Dat geeft de burger moed om door te blijven gaan met bloot leggen welke spelletjes gespeeld worden in Den Haag.
Wilt u ook uw steun bijdragen? Dat kan bijvoorbeeld via Paypal: https://paypal.me/supportBertBrandsma?country.x=NL&locale.x=en_US

24 gedachten over “Van Meijeren aangevallen door Jesse Klaver die vriendje van het kabinet lijkt te zijn.”
 1. Klaver wat een vreselijk ventje is dat laten we die alsjeblieft afserveren samen met Rutte en Kaag dit zijn toch wel de gezwellen van Nederland en gezwellen dienen verwijderd te worden.

 2. van Meyeren word opeens van uit het niets pyromaan genoemd en da voorzitter doet niets.
  Als hij dan verteld dat dit het begin is als dingen zo door gaan is hij opeens een extremist en moet de voorzitter ingrijpen.

 3. Klaver ,weet je of het een boer was ,het kan net zo net zo goed een romeo zijn,waar komen die eigenlijk vandaan?kijken wat jij zou doen als je huis afgepakt wordt onder valse voorwendsels

 4. Niet praten over oplossingen maar het leger inzetten ! Het hele land is tegen de stikstof onzin en voor de boeren . Het kabinet echter zet het leger in! Hieraan kan je zien dat rutte en co uitzijn op uw ellende geen enkele good wil. Agenda 2030 alles moet kapot!

 5. Maandag wordt het leger ingezet tegen de boeren! Ook dit verloopt volgens plan en is geregisseerd . Ze creeren chaos en anderen krijgen weer de schuld! Maandag wordt D Day en het begin van de burgeroorlog die ze al zolang willen!

 6. Wat is Gideon fantastisch en correct! Gideon, je kan je partij eer aan doen! Maar wel het volgende… Zet Thierry af want die is een Nazi en dan dan komen de Russen hier! Jij hebt WEL het juiste doel voor ogen net zoals van Haga dat heeft! Mss een overstap mogelijk? Want je past niet in Baudet's rijtje! Ik was ook voor FvD maar dat is alweer halverwege corona tijd, toen meneer eens destructieve uitspraken deed, wat navolging had voor zijn hele partij! Tis leuk dat die kleuter tot een bepaald punt zeer begaafd is, maar dat ben ik ook! Thierry… Erunt tot victimas quot homo vult!!!

 7. het gaat niet om sloophamers maar om houten hamers waarmee palen in de grond worden geslagen. Maar daar heeft die deugneus van een Klaver geen verstand van. en alles is giftig ,behalve de groen links geschiedenis

 8. Klaver framed de bevolking.. linkse politiek. Iedereen in hokjes duwen.. Maar volgens mij heeft hij een oogje op van Meijeren

 9. Klaver u bent laf….gij drinkt ook melk en eet ook kaas….zouden mensen zoals klaver ect dit begrijpen? Dan bestond er een normale maatschapij die in even wicht zou zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *