Geen widgets gevonden in de zijbalk

Er worden opnieuw honderden miljoenen naar Kiev gestuurd. Wat gebeurt er eigenlijk met dat geld? En waarom blijft het Westen aansturen op escalatie? Thierry Baudet onthult het oorlogskartel dat al decennialang miljarden verdient aan nodeloos bloedvergieten.

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: fvd.nl/subscribe​​​​​​

17 gedachten over “Van Kennedy tot Baudet: 60 jaar tegen militair-industrieel complex”
  1. Mooi dat Baudett ook complot fijten noemt. Wel jammer dat hij niet ook de prive banken noemt waar al dat geld wordt geleend. Die zelfde bankier families financieren waarschijnlijk via een omweg ook de tegenpartij of vijand. Nu zit Ukraine ook aan het zelfde schuldinfuus waar bijna de hele wereld aan vast zit.

  2. Baudet heeft inderdaad een punt, als we kijken naar de belangen van bedrijven zoals BlackRock, lijkt het erop dat ze al geruime tijd geleden plannen hebben gesmeed met betrekking tot de situatie in Oekraïne. Hij benadrukt terecht de corruptie onder Amerikaanse ambtenaren, maar we mogen niet vergeten dat er ook binnen onze eigen gelederen sprake is van corruptie. Dit roept vragen op over waarom sommige ambtenaren tijdens dit debat betrokken zijn, en het is niet onredelijk om te veronderstellen dat financiële belangen hierin een rol spelen. Het is belangrijk om kritisch te blijven nadenken over hoe belangen en machtsstructuren van invloed kunnen zijn op geopolitieke kwesties.

  3. VS het Land is in alle opzichten waanzinnig corrupt is. Om die reden vult Biden zijn zakken en die van zalensky 50/50. Nog ongelukkiger is dat hij krijgt Geld verschaffen uit de belastingen van hard werkende Personen inclusif nederlanders.

  4. Waarom wordt de relevante vraag van mevr van Weerdenburg na het lange vlammende betoog van Thierry Baudet niet stante pede ter beantwoording aan de aanwezige Minister van Defensie voorgelegd?

  5. Mijn stem heb je. Gebruikt zijn verstand in plaats van kuddegedrag denken. Is daarnaast ook niet bang om kritiek te krijgen als hij 9 kuddegedrag denkende tegenover zich heeft. Houd deze route aan👍🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *