Geen widgets gevonden in de zijbalk

Van Houwelingen zet Westerveld (GroenLinks) op haar PLEK na een bizarre beschuldiging!

29 gedachten over “Van Houwelingen zet Westerveld (GroenLinks) op haar PLEK na een bizarre beschuldiging!”
 1. Westerveld ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚GEWOON UITLACHEN

 2. Altijd weer dat framen van FvD. Ongelofelijk met deze trut Westerveld. FvD heeft nooit gepleit voor het opsluiten van ouderen en gehandicapten. Dat hebben ze juist zelf gedaan.

 3. Is dit nou een voorbeeld van een wicht dat de politiek in gaat omdat zij meent dat haar mening van zo'n groot belang is dat zij een verschil kan maken ?
  Zit toch niemand op te wachten, want zij hoort alleen wat in hรกรกr hoofd zit. Kortom zsm exit met je eigenbelangrijkheid.

 4. Ho ho ho diegene die de mensen op hebben gesloten zijn jullie aan de WEF kant van het spectrum. Links en rechts zijn beide de dube van de YOUNG GLOBAL LEADERS.

 5. Merkwaardig dat mevrouw Westerveld haar brein op dit punt zo ingemetseld heeft, maar gelukkig doet Pepijn van Houwelingen een poging om dit cement bij haar te verwijderen.

 6. Groen links wil makkelijk scoren ๐Ÿ˜‚, en maar zielig praten
  GroenLinks mw. Graag praten via de voorzitter, niet er door praten. Erg onfatsoenlijk mw. Waarom grijp de voorzitter nu niet in ? Mn. De vvd er

 7. Westerveld is veel gepest vroeger ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข ik wil ook een keer mijn zin hebben.
  KOM DAN MET FEITEN, JANKER!!!! WAT HEBBEN WE TOCH VEEL KWALITATIEF UITERST TELEURSTELLENDE PARTIJEN.

 8. Zij id DE definitie waarom vrouwen nooit in de politiek mogen gaan. Ze drijven op leugens, "aannames", altijd op andermans creditcards, en hebben henoeg tijdmom te spinnen! "Feelings" (fake) zijn hen belangrijker als feiten. Een land moet je runnen als een bedriif: iedereen rijk, en de Staat een stuk armer! Dan lossen de meeste problemen zich als vanzelf op. Lage belastingen, dereguleringen, energie onafhankelijkheid, herindustrialiseringen, supply chains terug naar de EU natiestaten, vrede in het oosten, en handen uit de mouwen in de dan grotere profit sector maak industrie.

 9. Het hele gesprek is nog beter! Aanrader om te kijken staat gewoon op het FVD kanaal. Dan komt Van Houwelingen met zoveel feiten, leugens, en reflectie op het gevoerde strategie, maar niet 1x ingaan op de inhoud alleen op hun gevoel "triggered" en komen ze met een paar van dit soort opmerkingen….. Laag niveau iig.๐Ÿคฎ๐Ÿคฎ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *