Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit het debat: EU voorstel Digitaal Covid Certificaat
Commissievergadering van 9 maart 2022.

De bijdrage van Pepijn van Houwelingen.
Apartheidspas?
Niet doen, aldus FvD.
Discriminerend
Kinderen beneden de 18 worden gedwongen een prik te nemen terwijl de gezondheidsraad heeft aangegeven dat het niet helpt…..

16 gedachten over “Van Houwelingen vraagt waarom apartheidspas doorgedrukt wordt. Kost gezin 492 voor een dagje Rome..!”
 1. We hébben een ófficieel páspoort !! De regering én de EU vertoont stérke dictatoriale trekken , zijn máchtswellustelingen ! Het vólk is VRIJ ! En ze hebben te dóen wat het VÓLK wíl….niét wat die Égo's willen !!

 2. Laten we het hebben over de vrijgegeven stukken van Pfizer met rijen en rijen aan BIJWERKINGEN. waarom heeft niemand het hier over? Er staan pagina's vol met ernstige bijwerkingen beschreven en het middel verliest zijn effectiviteit na een maand. Dus waarom dit willen? Deze mensen mogen echt ergens aan de hoogste boom opgehangen worden

 3. ze kunnen invoeren wat ze willen, we gaan het toch niet doen. als mensen dat nu eens gaan zien dat ze helemaal niet zo veel macht hebben

 4. Mensen moeten maar eens goed gaan uitzoeken waar de eu voor staat….welke ideeen ze aanhangen en waar deze vandaan komen…

 5. Het zal en moet gebeuren. Hou er eens een referendum over, dan kun je pas zeggen dat je een mandaat hebt of niet. Onze gekozen volksvertegenwoordigers zijn niet te corrigeren na dat ze gekozen zijn. Ze werken voor ons.
  Je zou maar een 4 jarig contract bij je werkgever krijgen, en wanneer allebij getekend hebben, jij je werkgever allerlei beperkingen en regels gaat opleggen. Ik geef je nog geen dag voordat je op straat staat.
  Dit is echt te bizar voor woorden. Ze zijn niet te corrigeren, en uit het verleden is al meerdere malen gebleken dat ze ook niet te vertrouwen zijn, en alles bij elkaar liegen.
  En dat noemt men democratie. Ik noem het bedrog.

 6. Ik snap echt niet waarom mensen nog verbaasd zijn… hebben wij wappies toch twee jaar geleden toch gezegd dat die shit komt en blijft? En nu pas willen ze er iets aan doen… Is al te laat eh, miss toch wat beter luisteren naar de spoiler alerts van de wappies 😀

 7. Verbroedering doormiddel van totale controle 😀. Sta ook even stil wat er allemaal al is aangericht om dit er door te duwen……
  Ik hou van duurzaam onbespoten en vertrouw op de goedheid van de mens 💪♥️

 8. Van Houwelingen praat een soort Poetin taal: Apartheidspas, bijvoorbeeld. Typisch FVD trekje, dat kennelijk blind vaart op de communicatie uit Rusland……. Gewoon negeren die FVD asltublieft, niet te vertrouwen die Baudet napraters.

 9. Ik was al niet zo'n verre vakantieganger van nature, maar sinds de waanzin in Nederland uitbrak ben ik me maar gaan voorbereiden op levenslange gevangenschap in Nederland. Gelukkig heb ik in mijn jongere jaren al wat van Europa kunnen zien, maar een test of prik nemen om over de grens te mogen kijken, dat weiger ik tot mijn laatste ademtocht. Bedankt Mark, tof landje wonen we in he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *