Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit het debat over de mondkapjesdeal van Sywert van Lienden, waardoor Hugo de Jonge door zijn dubieuze rol onder vuur is komen te liggen.

FvD had eerder het voorstel gedaan om gewoon de algemene rekenkamer hierna te laten kijken, die hebben de expertise in huis, maar nee, de regering huurde het peperdure Deloitte in, die maar niet met inhoudelijke zaken boven tafel komen. Verschuilen zich achter procedures. Kennelijk mogen we de waarheid niet weten?

Tracht de VVD nu hier om hem de hand boven het hoofd te houden?
Het lijkt er wel op.

Datum 7 april 2022.

30 gedachten over “Van Houwelingen tegen Tielen (VVD) over mondkapjesschandaal. Waarom Deloitte zijn niet onafhankelijk”
 1. Blah, blah, blah, liegen, liegen, liegen, niet alleen liegen, ook van alles verzinnen, tis allemaal te gek voor woorden, wat een acteurs en actrices.
  De waarheid omzeilen is een kunst geworden in de laatste 2 jaren van corona. 👎👎👎

 2. Deloitte zal wel een bepaalde opdracht hebben gekregen. Je kent dat wel bij enquetes. Eerst willen ze weten wat de uitkomst moet zijn en na vele extra uren werk wordt die uitkomst eruit geperst. Op zich best knap natuurlijk.

 3. Al die WEF en EU aanhangers doen allemaal het zelfde corruptie en liegen. Rutte liegt
  Hugo liegt
  Kaag liegt enz, enz,
  Trudeau liegt
  Hunter Biden liegt ook daar is zijn laptop onderschept (zelf kijken). Niet fraai.
  Joe Biden liegt
  Hillery Clinton liegt ook haar laptop wordt bekeken. Klaus Schwab en EU willen voor de burgers een digitale ID om de burgers te controleren. Kan je na gaan wat voor types het zijn bij WEF en EU . Dat noemt zich eliten. Mijn god, ze zijn de werkelijkheid uit het oog verloren. Zij leven in een corrupte werkelijkheid. Rutte ontslaat Mona Keizer om haar mening. Rutte vindt Hugo zijn gedrag wel oké. Soort zoekt soort. Heb ik dit geschreven, dat weet ik echt niet meer.

 4. HOELANG GAAN WE DOOR MET DEZE ONZIN WANNEER GAAN WE AAN DE BELANGRIJKE DINGEN AANDACHT BESTEDEN

  WONEN<ENERGIE<INFLATIE MAAR DAT IS NATUURLIJK NIET BELANGRIJK VOOR DE KAMERLEDEN WANT DIE WONEN EN VERDIENEN GENOEG HEBBEN ER GEEN LAST VAN

 5. Ondertussen gaan andere schimmige zaken door. Het is tijdrekken. Wordt het niet eens tijd, om gewapend met de riek, knuppels, enz., naar het Binnenhof te trekken? Dit kabinet blijft zich maar boven de wet plaatsen… Rechtszaken helpen niet… Mensen met een mening worden opgepakt en opgesloten…

 6. haha Deloitte is NIET onafhankelijk want ze doen zaken met de overheid. Dus ze verdienen geld van de overheid dat is dus niet onafhankelijk. GEEN een onderzoek die wordt opgestart en betaald door de overheid is onafhankelijk. Er zitten altijd mensen of bedrijven in die belangenverstrengelingen hebben. Dat komt omdat er een baantjescarrousel is gecreëerd door de regeringen want dit systeem is al heel oud waar als je braaf en goed bent voor de machtshebbers dan krijg je een mooie baan of meerder baantjes als je uit de politiek stapt. Ook ministers die gedwongen worden af te treden krijgen mooie baantjes. Dit is ook hoe een maffia organisatie te werk gaat.

 7. Waar ik vol spanning op wacht is hoe lang het nog gaat duren voor er zo'n wef politicus vermoord gaat worden in Nederland? Ze vragen er zo hard om!!!!!!!!!!

 8. Tielen is alles zo recht aan het praten. Zo kunnen ze alles rechtpraten en ongestoord doorgaan. Zeggen kritisch te zijn maar eigenlijk zijn ze dat helemaal niet. Let op meer wob stukken.

 9. VWS heeft Deloitte ingehuurd om een onderzoek te doen naar VWS. Hoe kan je dan in godsnaam spreken over een onafhankelijk onderzoek?

 10. Deze “onafhankelijke” accountants gaan voor rond een slordige duizend euro per dag (plus kosten) per persoon het ministerie onderzoeken die ze ook betaalt?
  Kom op mensen; dit is theater en de Nederlandse burger weet dit maar al te goed!

 11. als al die vvd en cda stemmers de corruptie aan de top nog niet zien dan moeten ze zichzelf weggooien , want dan zijn ze echt waardeloos. hoe deze mensen steeds maar blijver regeren blijft me verbazen. volgens mij heeft Nederland last van het stockholmsyndroom. .

 12. De bijdrage van de coalitiepartijen aan dit mondkapjesdebat vergroot wederom het wantrouwen in de politiek. Alle informatie tot nu toe bewijst de corruptie van het CDA. Daar is geen Deloitte rapport voor nodig. Echter, Kamerleden van de coalitie beseffen dat eerlijkheid hun stoel in de tweede kamer kan kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *