Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kleinschaligheid is goed voor de democratie binnen een organisatie en zorgt vaak voor tevredener burgers. Binnen het onderwijs, de zorg en de woningbouw zou schaalverklening veel problemen oplossen, denkt Pepijn van Houwelingen. Minister Hugo de Jonge is blind voor de feiten.

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

21 gedachten over “Van Houwelingen (FVD) tegenover Hugo de Jonge in debat over woningen”
 1. Heey clowns. Jullie weten heel goed dat er door die stikstof regels minder gebouwd wordt. We hebben boeren nodig geen politici. Een lopende band medewerker doet meer voor de maatschappij dan een politicus

 2. Hugo de J. Een crimineel die ipv in de gevangenis in de tweede kamer beslissingen mag nemen waardoor ondernemers het land uitgaan en mensen dakloos raken. Welkom in het meest gestoorde grafland ter wereld

 3. ik snap er niks meer van , 2 jaar geleden noemde hij de ongevaci wappies, probleem waren. en nu staat hij daar schoon alzof niks is gebeurt ! hoezo ?

 4. Fuseren fuseren fuseren totdat de kleintjes zijn opgegeten en onder controle zijn gebracht door de staat.
  De controle houden over een enkele partner is veeeel makkelijker dan over meerdere. En het gaat om controle. Markt en staat spelen onder één hoedje.

 5. Kleine corporaties werken beter. Kleine school gemeenschappen werken ook beter. Door de grote gaat het snel naar een nummer dat je gaat worden in hun ogen. Maar dat het in de gaten gehouden moet worden alles ben ik voor. De graaicultuur is enorm groot in NL

 6. Het valt me mee, dat Hugo überhaubt antwoord geeft, zonder Pepijn voor vanalles uit te maken. Helaas zijn de antwoorden leeg en nutteloos.

 7. Wat ook een leuk feit is: 459 nieuwe leden 😂😂😂😂

  Wat een armoe hahahahah

  Jammer joh, slechts 20.000 leden minder dan de PvdA/GL 😂😂

 8. DAT DIE CORRUPTE KLOOTZAK DE JONGE NOG LOST LOOPT. ONGELOOFLIJK DAT STUK ONGEDIERTE VERKWANSELD AL ONS BELASTING GELD. NET ALS DE REST VAN DIE BENDE VAN ELLENDE.

 9. huh deze wap (geen genoeg stemmen, partij gehalveerd) was toch alleen toch voor dat corona groepje? Nu moest de hondstrouwe freak Jansen pas op de plaats maken voor dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *