Geen widgets gevonden in de zijbalk

Van Houwelingen (FVD) pakt D66 OORLOGSHITSERS aan! ‘Dit is NIET onze oorlog!’

Door Karel Metz

22 gedachten over “Van Houwelingen (FVD) pakt D66 OORLOGSHITSERS aan! 'Dit is NIET onze oorlog!'”
  1. Als Pepijn van Houwelingen op straat door een stel hooligans in elkaar geslagen wordt zal ik gewoon de andere kant op kijken. Het is tenslotte niet mijn ruzie.

  2. De communisten willen deze oorlog. Wij als volk hebben toch niks in te brengen. Alles wordt gesloopt voor de globalistische agenda.
    Dat ze allemaal maar mogen branden in de hel. God zal ons recht verschaffen.

  3. Lekker filmpjes kopiëren van FvD, zelfs het logo staat nog in beeld… Kom je straf uitzitten lafaard, de straf die je kreeg voor het bedreigen van Baudet, wole schreeuwer. Extreemrechtse wappie. Deze man vertelt complete onzin, het enige wat ie zegt wat klopt: de oplossing zit aan de tafel niet in nog meer wapens

  4. De staats media heeft het volk al geïndoctrineerd. Eerst moet alles vernietigd worden voor dat "het volk" het begrijpt. Na afloop van 2e WO kwam de vraag : " hoe heeft dit allemaal kunnen gebeuren?". Zo dus !

  5. Wat een spreker is deze Pepijn, hebben jullie Ongehoord Nieuws van vandaag gezien en gehoord…Daar was tie ook zo ontzettend goed in zijn verhaal👍❤️❤️❤️

  6. Er komt een dag en uur waar het gros der bevolking de verworden WEF politici zullen vervloeken vol van pijnen tot in hun gebeente, wanneer het raketten en bommen gaat regenen boven geheel het land. Maar dan is het veel te laat. De WEF vervloekte politici zullen dan veiling in hun bunkers zijn, samen met de duivelse elite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *