Geen widgets gevonden in de zijbalk

Restrictief migratiebeleid wordt tegengehouden door tal van internationale verdragen. Gelukkig kunnen we die in een handomdraai opzeggen, legt Pepijn van Houwelingen uit.

VVD-staatssecretaris Eric van der Burg blijft liever gecommitteerd aan deze afspraken, ook al zijn ze op geen enkele manier in het Nederlands belang.

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

19 gedachten over “Van Houwelingen CLASHT met VVD'er Van der Burg over immigratie en asielzoekers | FVD”
  1. Die van der Burg heeft gewoon lak aan de Nederlandse bevolking het interesseert hem geen ene f*ck. Nederland moet naar de klote!

  2. Zie het pakt wat wij gesloten hebben zegt ie, de kiezer heeft juist tegen gestemd klootzak alleen jullie negeren de kiezer en nu zit je in de shit

  3. Staatssecretaris vind het kennelijk normaal dat imigrant een meisje van 11 jaar aanrand nee, deze brabbelpoot staatssecretaris overtreed de regels, door hem en Yesilgoz laten de immigratie hun gang gaan 😡

  4. Werken allemaal in opdracht van de EU Nederland moet een moslim land worden zo klaar als een klontje heel die linkse club werkt hier aan mee in de hoop een baantje in Brussel te krijgen, ja zeker omvolking.

  5. democratie is een prachtige bestuursvorm waarin de wil van het volk de bron is van legitieme machtsuitoefening, maar onze parlementaire democratie is faliekant mislukt door de elites die dit proberen uit te voeren. Het lijkt op dit moment veel op de bestuursvorm die er heerste voordat de Nederlandse revolutie plaatsvond in 1794 waarin elites hun zin bleven doorvoeren en de wil van het volk opzij schoven. Misschien is een nieuwe revolutie wel een oplossing om de democratie in dit land te herstellen!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Van de Burg leeft in een andere wereld weet niet wat erin de maatschappij leeft dat betekent, doordat je met 175.000€ per jaar leeft in een bubbel en niet weet wat er leeft ( det hebben alle ministers en staatssecretarisen worden gebracht en gehaald met wagens van over 100.000€ ) en moeten zich houden aan de afspraken met het WEF. Het wordt alleen nog gekker in deze wereld.

  7. Europa wil meer niet minder. Het WEF en de UN willen elk land ontdoen van hun cultuur en cohesie zijn zij lekker de baas. Met 10 jr is de nederlander in de minderheid en mag hij zn bek houden. Slikken of stikken. NEXIT ! NU!

  8. Die Van de Burg heeft een bord voor z"n kop zo dik als de chinese muur. Hij plempt Nederland vrolijk lachend vol met allerlei gespuis, criminelen en nietsnutten. Er zit dus duidelijk een hele kwaadaardige agenda achter dit idiote asielbeleid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *