Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit het debat in de Eerste kamer over de Wet Publieke Gezondheid.

Kuipers ontkent het hier, maar of dat waar is?
Fragment van 16 mei 2023.

25 gedachten over “Van Hattem (PVV) vraagt Ernst Kuipers of er verband is tussen WPG en internationale afspraken”
 1. Wat een poppenkast van die Kuipers, het is heel duidelijk als het zogenaamd te warm wordt in de zomer, dan wordt een dreiging voor bv Malaria gebruikt om de burger zijn. vrijheden te beperken.

 2. Een prachtig instrument en plan voor vermindering van de wereldpopulatie van mensen!
  En met de gain of function. Onderzoeken ( ook in het Erasmus? Door o.a. Veeartsen?) is een nieuwe pandemie zo weer gerealiseerd???
  De waarschuwingen voor het vogelgriepvirus ( met al 1 dode in China!!! Groot in het nieuws!!) zou ons moeten wakker maken i.p.v. angstig!!)
  En beter het kartelvarkens scheiden van de NPO dan de varkens van de kippen!!

 3. Waarom geloof ik deze misnisters toch voor geen cent? , daar heb ik door de vernieling van mensen , waaronder mijn vrouw, alle redenen toe!

 4. Goed verhaal ….. We hebben meer neerslag in de winter en drogere zomers …. maar ja, dit jaar was een uitzondering ….
  Het is altijd zo makkelijk voor deze sokpoppen om jaren vooruit het klimaat te voorspellen, maar het volgende jaargetijde lukt ze al niet.

 5. Hij kan mooi een baan vragen bij de weersverwachtingen, hij weet al wat voor een weer we krijgen. Ik dacht dat VWS niets met het weer te maken had.

 6. Pandemieën die kunnen ontstaan door het weer hier in Nederland ? Ik ben nog nooit verkouden geweest door het weer .
  Denk dat als je genoeg weerstand hebt en in de winter vitamine D gebruikt er nooit zoiets ook maar mogelijk is . Dus alles weer op een wef manier naar voren gebracht om weer lockdowns te kunnen creëren . Getver de getver .

 7. We worden al bang gemaakt voor de volgende hoax. Helaas is er niemand die deze wals stopt, kan stoppen. Misschien de macht van het volk, maar die hebben ze al verdeelt en tegen elkaar opgezet. 😢

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *