Geen widgets gevonden in de zijbalk

EEN GROOT WOORD VAN DANK voor de vele steunbetuigingen in woord en daad richting dit kanaal.
Helaas kan dit kanaal alleen nog maar verder gaan door om directe steun te vragen, waar gelukkig gisteren heel behoorlijk op is gereageerd. Dat geeft de burger weer moed om door te blijven gaan met bloot leggen welke spelletjes gespeeld worden in Den Haag.
Wilt u ook uw steun bijdragen? Dat kan bijvoorbeeld via Paypal: https://paypal.me/supportBertBrandsma?country.x=NL&locale.x=en_US

Fragment uit het stikstofdebat van 23 juni 2022.
De dag voor het stikstofdebat was naar buiten gekomen dat rond 2019, Tjeerd de Groot van D66 een wetenschapper, Prof, Dr. Lindeboom die bewijs had dat de stikstofplannen beter anders kunnen, de mond gesnoerd.

Zwagerman & Van Velthuysen spreken met prof dr. Han Lindeboom, verbonden aan de Universiteit van Wageningen. Lindeboom is gepromoveerd op stikstof en richtte als actief D66-lid de focusgroep Stikstof op. Hij stelde vast dat een integraal stikstofbeleid dat niet uitgaat van een halvering van de veestapel zinvol is. Tevens gaf hij aan dat het RIVM-model niet klopt. D66-Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot probeerde de publicatie van de focusgroep tegen te houden en zei over hun bevindingen: “dat moet je niet verder vertellen, want dat is koren op de molen van Thierry Baudet”. Toen de D66-focusgroep Stikstof het rapport op eigen houtje naar alle Kamerleden in de Commissie Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit stuurde, mochten ze niet langer de naam D66 voeren.

Check: Podcasts, Op z’n Kop!
#67 – OP Z’N KOP! – Met prof. dr. Han Lindeboom

29 gedachten over “Van Haga zorgt er voor dat De Groot D66 onzin begint uit te kramen, die wetenschapper mond snoerde.”
 1. Pas op dat die luie bomen niet in slaap gaan vallen. Zoals de Demonen 666 is overkomen. Ze worden steeds meer een slaapwandelaar. De onzin die wordt uitgekraamd is schokkend.

 2. Als die handjes er extra bijkomen zijn ze op zoek naar woorden en proberen ze hun weinige "kennis" als enorme "kennis" te verkopen. Dit wordt steeds leuker !!!

 3. ik ben nog van de oude stempel waar ik geleerd heb op school dat bomen leven van stikstof en ze er zuurstof van maken en dat is kringloop, maar nu is het ineens anders??

 4. En dit soort fatsoenlijke politici helpen ons land naar de klote om hun eigen agenda door te drijven. Geen idee welke Nederlander zijn stem nog aan D66 (was dat niet ooit Democraten 66???) zou willen behalve de links populistische roeptoeteraars. Misschien moet D66 zich omdopen tot OO22. Onbeschoft onfatsoen 2022. Kan dit walgelijk figuur de Rutte van OO22 worden, lekker stelletje v2.

 5. Dat is toch niet te filmen wat daar gebeurt. En de halve tweede kamer is al enkele weken aan het strijden (defensief gedrag) alsof hun leven er vanaf hangt over een onderwerp en slaat (gaat ten koste van de realiteitstoeting) de plank volledig mis.

  CO2 IS VAN FUNDAMENTEEL BELANG DAT PLANTEN KUNNEN LEVEN, WANT DIE ZETTEN CO2 OM NAAR ZUURSTOF WAAR DOOR DIEREN etc. KUNNEN LEVEN.

  Dat weten vrijwel alle kinderen
  vanaf 4 jaar op een basisschool!

  STAATSMONGOLEN

  Defensief gedrag gaat ten koste van de realiteitstoeting en dat kan van matig verstoorde realiteitstoeting naar groot verstoorde realiteitstoeting naar extreem gestoorde realiteitsbesef en dan zijn mensen compleet de realiteit kwijt ofwel delusional!

  De Volksvertegenwoordigers van Nederland hebben een voorbeeldfunctie maar hebben het verstand niet om het verschil te zien tussen een koei en een varken.

 6. Antwoord van de Groot komt hierop neer: 'We hebben een probleem, ik weet niet precies welk probleem, maar ik weet wel hoe we het moeten oplossen'.
  Dat daarmee heel andere problemen worden geschapen, deert hem niet.
  Zodra het inhoudelijk wordt, duikt hij weg achter procedurele dingen, zoals hoorzittingen.
  Groot compliment voor van Haga, die gewoon rustig blijft.

 7. Wat een glibber, die Grootje. Kan niet eens antwoord geven op de vraag over "stikstof op zandverstuiving".

  Zijn lichaamstaal druipt van de leugenachtigheid.

 8. Groot mag écht terug naar school‼️ Ohnee want tegenwoordig leren ze zelfs dààr de waarheid niet over stikstof.. 😰⚠️!! Stikstof is namelijk héél goed voor de natuur & biodiversiteit 💖 ‼️

 9. Haga? insinuist ten voete uit en ook weer zo'n afvallig type die naar eigen roem dus zetels op zoek is! graag weer naar 4 of 5-partijenstelsel! die Haga kan,als ie' t zo goed weet beter bij een kunstmesthandel gaan werken….kan ie geld gaan verdienen aan boeren die nu al tot hun nek in de stront zitten bij de RABO……maar oplossinge aandragen? ho maar!

 10. Als meneer de Groot representatief is voor de kwaliteit van onze politici dan is ons land reddeloos verloren. Wat een schande dat deze gladjanus van D66 bepaald wat “goed” is voor Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *