Geen widgets gevonden in de zijbalk

Er is nog niemand overleden, het is niet heel besmettelijk maar toch wordt de angsporno al weer over de bevolking uitgestort.
Wie gelooft hier eigenlijk nog in?

Uit: Ontwikkelingen rondom het coronavirus
24 mei 2022
Plenair debat

25 gedachten over “Van Haga wil van Kuipers weten waarom Apenpokken nu ook al op de A-lijst staat net als Corona.”
 1. "Dat had sneller gekund" totaal onzinnige, subjectieve en irrelevante opmerking…

  Hoe bosma de woordvoerder van GroenLinks aankondigd op het laatst had ook sneller gekund… smh

 2. Waarom?
  Nou omdat Bill en Klaus dat willen.
  WEF clowns die ons willen onderdrukken.
  Als de CBDC erdoorheen komt dan zijn verloren.
  Word wakker mensen.

 3. Dat kutwijf van Koopmans slingert weer van die hopeloze berichten de wereld in. Ze maakt zich ernstig zorgen zegt ze. Gore fantast aan de schandpaal die Rod Stewart

 4. Hiergaan we weer, 3 maanden geleden in wuhan gerotzooit met pokkenvirussen. Feit. Kijk waar we nu staan, thankz umcle Bill! Of is het weer maar een complottheory

 5. Wordt de wetenschap tegenwoordig bepaald door de helft-plus-1? Zoiets als: omdat de meerderheid vindt dat 1 plus 1 3 is, IS 1 plus 1 ook 3?

  Op enkelen na bestaan kamerleden tegenwoordig uit enkel lichtgewichten, met oppervlakkige kennis, een beperkt geheugen en alleen oog hebben voor het partijbelang.

  En dan het oeverloze gezeur over te veel partijen en partijtjes… Eigenlijk zouden er 150 partijtjes in de Tweede Kamer moeten zitten die zonder last en ruggespraak hun beslissingen kunnen nemen en hun stem uit moeten kunnen brengen, die vooral voor het landsbelang zouden moeten kunnen gaan. De praktijk is helaas geheel anders en als het erop aan komt nauwelijks nog democratisch te noemen.
  De enige kamerleden die hun werk als kamerlid optimaal doen zijn mensen als Omtzigt, Leijten, Van Haga en Van Meijeren. Heel verder kom ik niet… i

 6. Ja.. ik zal ook maar weer reageren.. Waar ik wel voor vreesde dat dit moest:
  1. apenpokkenvirus = zal wel weer een of andere smerige afleiding zijn om mensen weg te houden of te verbergen voor het publiek wetende wat zich werkelijk achter de schermen afspeelt.
  En er zijn er een hoop die dat zeker durven te benoemen waarvan ik zeker weet. dat ze dit ook zullen doen. ik ook. maar ik vind dat dat niet aan mij behoort omdat te moeten beantwoorden…

  Globalist: "Er zijn veel te veel mensen op de wereld. Daar moeten we iets aan doen omdat te verminderen, want dit zal en zou best wel eens een rare effect kunnen hebben op de klimaat"
  kamerlid: "Vraagtekens. vraagtekens. Wat zou er moeten gebeuren dan?"
  Globalist: Hele wereld bevolking vol spuiten en dan als een malle uitroeien met 5g torens!"

  je zou je misschien even af kunnen vragen of hier een kern van waarheid in zit.. Ja zeker. want het is best opvallend waarom er zoveel doden vallen nu zo achter elkaar.
  die oversterfte cijfers zeggen wat dat betreft ook wel genoeg. allemaal mensen die vooraf gezond waren nog wel.

  Voedsel tekorten. het verbieden van vitamines. want stel dat je kern gezond blijft er mee. he.

  Maar dat is wat er uiteraard niet word verteld aan de menigte. alhoewel er nu inmiddels redelijk wat aan het wakker worden zijn en zich realiseren wat er echt zich bezig houd en niet alleen hier. ook in de rest van de wereld.. Macht. macht en nog eens macht. Oh. Niet te vergeten dat grote geld..

  al met al. het is 1 grote corrupte bende daar in de tweede kamer. niet te vertrouwen. en ik heb ze nooit vertrouwd.

 7. Bijna geen. Vliegtuigen in de lucht
  En nog nooit ze veel. Wisten strepen in de lucht als toen
  Je ziet de patronen. . Woord waker vliegtuigen. Vliegen altijd de zelden
  Roete let op de naam sky antartica
  Wie dat betaald. En wie dat beheerd welke. Bedrijven . Bio labs
  Woorden bewaard in Zwitserland virussen. Ook. . Davos

 8. Het apenpokken virus wordt aangegrepen door de WHO en het WEF om het volk angst aan te jagen. Met angst kan je het volk op de knietjes krijgen. Dat is het doel. Koningin Maxima en het halve kabinet luisteren braaf naar de nieuwe Hitler die wederom door Duitsland is voortgebracht: Klaus Schwab. Die weerzinwekkende toespraken van hem of van Bill Gates zijn nooit te zien op NPO of andere MSM. Waarom niet? Heel simpel: Klaus Schwab heeft de media in zijn zak en dat zegt hij ook gewoon in intervieuws die we dus niet te zien krijgen via de MSM.

 9. De werkelijke reden is dat Kuipers er maar geen genoeg van kan krijgen.Hij en Gommers, Koopmans en Osterhaus willen zichzelf weer graag terugzien in al de talkshows waarin zij verschijnen. Gommers zag ik trouwens op Rijnmond tv in een SPORTPROGRAMMA! Alles pakken ze aan om maar met hun smoel op tv te komen.

 10. Het lijkt mij wel een leuk idee om beslag te leggen op al het gratis voedsel in dat privé restaurant van hun, en het dan uit te delen aan mensen die het wel echt goed kunnen gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *