Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat over de Europese top van 24 en 25 maart 2022 en over de ingelaste NAVO-top van 24 maart 2022.

De VVD had nog meegestemd met de moties van FvD en van Haga tegen de vorming van een Europees leger, en nu gebeurt het toch…..

Waarom zoveel misleiding en leugens bij de regeringspartijen.

20 gedachten over “Van Haga wil ook weten van de VVD hoe het zit met dat Europese leger. Niet afgesproken?”
 1. Euro leger , onder wiens gezag , wie is de bevelhebber , werkgebied binnen Europa ( b.v bij.demonstraties ) , wie zijn de controleurs , enz , enz .

 2. Rusland en China proberen uit alle macht het Westen – ook Nederland – te destabiliseren en economisch en militair te verzwakken, wie dat niet ziet leeft in een fantasiewereld. De middelen die ze daarvoor gebruiken zijn het onophoudelijk verspreiden van desinformatie en complottheorieën via sociale media, infiltratie in anti-democratische politieke partijen in het Westen en het financieel ondersteunen van personen en organisaties die een anti-Westerse agenda voeren. Aangezien dit een zeer acute en serieuze bedreiging betekent voor de democratische rechtsorde en vrijheid in Nederland heeft de overheid het volste recht en zelfs de taak om te onderzoeken of politieke of maatschappelijke organisaties en figuren geen agenten of handlangers zijn van buitenlandse, vijandige mogendheden. Deze meneer en zijn zogenaamde politieke partij lijken mij volledig in het profiel daarvoor te passen. Elke staat die zich laat verzwakken door buitenlandse inmenging en/of door hen betaalde binnenlandse kwasi-serieuze agitatoren is gedoemd te verdwijnen. Mvg Bond Tegen Onwetendheid.

 3. 😱😰🥴🥵
  Wat een vrouw
  Een adhtje
  Daar is een pil voor heet
  Ritalin helpt goed daar word je rustig van en bezit gelijk aan je drugsgebruik.

 4. het idee is altijd twee stappen vooruit dan 1 stapje terug en dan heb je toch nog 1 stap [ gezet en voelt niemand zich genaaid en iedereen is een beetje winnaar .[ook al ben je genaaid ] zo werkt de politiek helaas en zijn we als burger de pineut

 5. Lekker een leger starten en elkaar afmaken op een afgesproken tijdstip. Nog meer ellende. Sta er niet van te kijken dat Nederland overgenomen wordt door een Europese leger. Soldaten en overheden zijn allemaal criminelen😂

 6. von haga probeert op een sneue ander verhaal te halen bij de vvd. De partij waar hij actief voor was voordat duidelijk werd wat voor n smerige praktijken hij pleit als huisjesmelker. Dit ging zelfs de vvd te ver en zette hem uit de partij. Dat zat von haga niet lekker en behield natuurlijk zijn zetel en is nu een sneue een mans fractie, die zich nu te ps en vooral onpas bemoeit met zien waar hij geen verstand van heeft. Verdienen aan de woningnood is zijn core business een soort siewert van der linden

 7. Weer zo'n pratende vvd-sokpop, type sofie hermans, met als grote goeroe rutte, die het liegen en bedriegen tot een ware kunstvorm heeft verheven. Bij voorbaat al ongeloofwaardig.

 8. -EU digitaal paspoort (elke 6mnd prik halen anders niet reizen)
  -Corona wet verlengt tot 2023
  -30 miljoen voor verdere ontwikkeling corona app
  – Europees leger
  -Digitale programeerbare euro

  Maar het ging allemaal om de volksgezondheid en de druk op de zorg (waar 4.5 miljard op bezuinigd gaat worden)
  Jaaa neee heel logisch als je agenda 2030 volgt.

 9. Als ik de onderstaande reacties lees is het mij een raadsel dat de VVD nog steeds de grootste partij is. Maar klaarblijkelijk zijn nog een groot aantal mensen voorstander van onze huidige MP met steun van mevrouw KAAG. !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *