Geen widgets gevonden in de zijbalk

De directeur ging liever feestjes van het WEF in Davos en Bilderberg in Washington dan de problemen op de luchthaven Schiphol het hoofde te bieden op het moment dat het er op aankwam. Daarom dient hij te worden ontslagen, aldus Wybren van Haga.

Wat vindt U…?

Uit Debat over: Luchtvaart
9 juni 2022
Plenair debat

9 gedachten over “Van Haga wil directeur Schiphol ontslaan: zat op WEF & Bilderberg feestjes tijdens crisis Luchthaven”
  1. Sterker nog, ontslaan en een verbod dat hij een gouden handdruk meekrijgt.. En het is niet de bedoeling dat hij ontslagen wordt en net als Rutte en Kaag vervolgens gewoon weer zijn oude baan terugkrijgt

  2. Ja hij zat op de WEF & Bilderberg feestjes om te horen dat hij goed bezig was voor de agenda. Build Back Beter, the great reset, agenda2030. Vliegen en dus een luchthaven is slecht voor de green deal CO2 hoax die gecreerd is. Alles slopen en dan met de oplossing komen.
    Ook fijn voor Hugo. Als Schiphol gesloopt is kan hij daar mooi woningen bouwen voor de NIEUWE Nederlanders die eraan komen.

  3. Kort door de bocht geredeneerd….waar in Europa zijn er op dit moment geen problemen met het werven van personeel!!! “Scoren” zonder na te denken en een beetje populistisch handelen…is in de mode bij vele politici….allemaal bang straks niet meer in de schijnwerpers te staan!!!

  4. De overheid is groot aandeelhouder van Schiphol. Dus de overheid had alle belang om het zo goedkoop mogelijk te doen. Dus alle werk uitbesteden. Toen kwam de Corona crisis. Nauwelijks vluchten, dus de meeste medewerkers werden ontslagen. Natuurlijk hebben ze elders werk gevonden voor een beter salaris. Overal zijn personeels tekorten. Wellicht kan Haga naar deze functie solliciteren en onderaannemers dwingen personeel aan te nemen, ook als er weer een lockdown komt. Benschop heeft zijn charisma niet mee.

  5. Vergeet niet met €448.000 en nog wat nevenstaande inkomsten ook even de verantwoordelijkheid bij de falingen van Dhr. Alexander Pechtold op te eisen die bij 't CBR schoon schip ging maken. Dat dit urgent dringend aan de orde is, is landelijk duidelijk. Vooral wat uit de handjes komt van psychiaters bij rijbewijsbelang. 2 directeuren, Pechtold en Jan Jurgen Huizing , leuk salaris dit 2 X wordt uitbetaald . Twee en een half miljoen verlies draait en het bij CBR en rijbewijsbelang nog veel erger wordt als partijen valsheid in geschrifte plegen . Vervolgens beweren er geen samenwerkingsverbanden zijn. Het is een passend straatje zelfde tactiek UWV. 🤔😄😆 In de Nederlandse volksmond en mind : Overheidsorganen met normen en waarden die weten hoe ze met hun ambtsfatsoen de mensen van de poen ontdoen . 🤮🤮🤮

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *