Geen widgets gevonden in de zijbalk

Als je dan zo geheimzinnig wilt doen, waarom heeft de minister van defensie Ollongren dan zo’n stoere tweet met spierballen over de levering van 200 Stingers (Panzerfaust 3?) de wereld ingeslingerd?

Vraag van Van Haga, tijdens debat Actuele ontwikkelingen in Oekraïne
10 maart 2022

24 gedachten over “Van Haga vraagt Ollongren wat die Tweet met spierballen eigenlijk te betekenen had…?”
 1. De NAVO en Europa moeten Oekraïne niet bij de Navo en Oekraïne willen betrekken. Rusland wordt zenuwachtig wanneer Oekraïne bij de NAVO gaat horen en er vervolgens allemaal Amerikaanse langeafstand raketten en vliegbasissen op Oekraïnse bodem zouden komen te staan zo tegen de grens met Rusland. Ik vind dat er verdrag getekend moet worden dat Oekraïne niet bij de NAVO en bij Europa zal worden getrokken. Hoop dat er goede overleggen volgen en dat er snel vrede gesloten kan worden.

 2. Wat heel veel mensen moeten weten is dat onze regering al jaren lang in elk confict van onze verdiende centen groepen financiert, zoals alqda, nu azov batiljon( neonazis in ukraine) en op deze manier dus de deepstate helpt, deze smerige landverader moet kappen met leugens verkopen en verdiend net als die hele partijkartelklik een celstraf, niks meer niks minder. loopjongens en meisjes van het WEF, ziel verkocht aan de duivel, ratten zijn het allemaal, bv Rutte, z'n vader was een grote NSB'r, die heeft het niet van een vreemde dus, om je land te veraden.

 3. Nou van Haga, dat wijf spoort gewoon niet en heeft al zeker geen verstand van geopolitiek en heeft absoluut niets te zoeken op de post defensie. Totaal incompetent.

 4. de nederlandse krijgsmacht…, er ís geen krijgsmacht meer, alles is verkwanseld.
  ''spullen worden bezorgd'', terwijl we zelf niets meer hebben, of laat men dat ons maar geloven?
  geld, is de enige drijfveer, wie er voor kapot moet of erdoor kapot word gemaakt, is ondergeschikt, deze toverkol weet straks weer van niets…

 5. De Patriots zijn onderdeel van het Defensie Grondgebonden LuchtverdedigingsCommando (DGLC). De Nederlandse Patriots maken gebruik van zowel de oudere GEM-raket als de moderne PAC-3-raket. In totaal beschikt Nederland over een squadron met drie firing units.
  *
  Patriottisme: gematigde vaderlandsliefde
  Iemand die trots is op zijn vaderland en aan dat land is toegewijd door bijvoorbeeld in het leger te willen dienen, is een patriot. Patriottisme is een terughoudende, gematigde vorm van nationalisme en wordt niet als negatief ervaren.
  *
  Het Nederlandse leger beschikt over 'Patriot Raketten', maar de Nederlandse regering beschouwt 'Patriottisme' (Vaderlandsliefde) als een vies woord.
  De Nederlandse cultuur moet zelfs kapot.
  Heel inconsequent !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *