Geen widgets gevonden in de zijbalk

BELANGRIJKE MEDEDELING: EEN GROOT WOORD VAN DANK voor de vele steunbetuigingen in woord en daad richting dit kanaal. YT heeft ooit in 2011 gevraagd of ze advertenties bij de video’s van dit kanaal mocht plaatsen. Men heeft bij YT onverwacht en eenzijdig besloten dit per 23 juni 2022 te beëindigen.
Helaas kan dit kanaal daarom alleen nog maar actief en up-to-date verder gaan door om directe steun te vragen, waar gelukkig heel behoorlijk op wordt gereageerd. Dat geeft de burger moed om door te blijven gaan met bloot leggen welke spelletjes gespeeld worden in Den Haag.
Wilt u ook uw steun bijdragen? Dat kan bijvoorbeeld via Paypal: https://paypal.me/supportBertBrandsma?country.x=NL&locale.x=en_US

Uit debat over Maatschappelijke Onrust. 30 juni 2022.

26 gedachten over “Van Haga vraagt Mark Rutte: hoe zou u zich voelen als uw hele bestaan wordt afgepakt?”
 1. Boeren hebben enorm veel stront en daar kunnen ze minder mee dan vroeger maar nog steeds wel effectieve dingen. Ik zou een grote bestelling willen plaatsen voor een nachtelijke levering.

 2. RUTTE HANG JEZELF OP PLEASEEEEEEE DAAR DOE JE HEEL NEDERLAND 🇳🇱 EEN GROOT PLEZIER MEE EN MAKEN WE TER NAGEDACHTENIS AAN DE SLECHTSTE LEUGENACHTIGE K PREMIER EEN NATIONALE FEESTDAG VAN !!!!

 3. En toch is er een meerderheid die op deze reptiel Rutte jaren hebben gestemd. Er komt een tijd dat Rutte zich gaat moeten verantwoorden. Voor al zijn wandaden en bedrog. Samen staan we sterk 🇳🇱! Elke revolutie vroeger begon bij de boeren. Nederland zal trillen en het werd tijd. Enough is enough! €500 extra voor de arme gezinnen in Nederland heb je niet. Maar miljarden om een corrupte land zoals Oekraïne te steunen heb je wel. Rutte heeft heel Nederland en de burgers naar de klote geholpen.

  RutteOUT#

 4. ‘De Nederlandse boeren worden geruïneerd en gezinnen uit elkaar geslagen en hun eigendomsrecht is niks meer waard, ze raken letterlijk alles kwijt’

  Hahahahah dat er serieus paupers zijn die dit populistische inhoudsloze gejank geloven. Dat de boerterroristen maar kei en keihard kapotgeslagen worden als ze echt ongein uitproberen op Schiphol of iets. Kan er nou echt niet één persoon een inhoudelijk argument typen dat verder komt dan ‘ze maken ons kapot!!!!!’, ik wacht al een tijdje

 5. De brede massa van een volk valt makkelijker aan een grote leugen ten offer dan aan een kleine. Machthebbers verklaren de oorlog, maar het volk moet vechten en sterven. Onderdrukking is het zaad der revolutie. Amen 🙏🏽

 6. Hoe zou Rutte zich voelen als een bestaan word afgepakt? Dus mensen willen zondebokken laten boeten voor iets wat zondebokken niet gedaan hebben. Er zijn dus organisaties actief die mensen tegen elkaar opzetten en zelf buiten schot blijven. Problemen en ellende van een ander gebruiken om zelf met de buit er van door te gaan. Dan er in mengen met praatjes zoals hoe zal jij je voelen bij dit of hoe zou jij reageren bij dat? Is gewoon onzin. Deze mensen spelen letterlijk met levens van nietswetende mensen. Daarom al die bom aanslagen en slachtpartijen. Stel ik kom uit Amsterdam en ik kies zondebokken uit Rotterdam. Zal ik dan met de gedachtegang van die kwaadaardige allochtonen dan in het buitenland een leger of land van dat leger heet maken en bashen wat er van zorgen dat soldaten worden gestuurd naar Rotterdam? Dan heb je ook nog allochtonen die willen mee eten van de ellende van een ander en schuldgevoel willen aanpraten bij het land waar die soldaten heet zijn gemaakt. Lekker mee eten van het systeem, achter alles iedereen schuilen en elke veiligheidsdienst politie etc op een dwaalspoor brengen.

 7. Ja. De politiek kunnen we ook wel opdoeken toch? ze doen toch wel wat ze willen, lossen niks op, maken het mensen het leven zuur en hoeveel stoten ze wel niet uit met al die besprekingen op locatie die een email hadden kunnen zijn?

 8. Het interesseert mark Rutte niks.
  De boeren moeten stoppen met leveren aan de supermarkt en proberen thuis te verkopen maar dan moeten wij burgers wel mee werken.
  Zo niet dan zitten we over 10 jaar nog met Rutte.

 9. Een niet bestaand stikstofprobleem? Is Van Haga een wetenschapper die meer weten dan waarover wereldwijd wetenschappelijke consensus over bestaat.

 10. Veel revoluties zijn bij een boerenopstand begonnen. Men leert niet van het verleden. Het is stuitend hoe arrogant de zittende macht is geworden. Elke keer wanneer ik door de prachtige Friese landschappen heen rijdt, is het een akelige gewaarwording dat straks al die prachtige, historische boerderijen weg moeten. Complete dorpen en gemeenschappen verdwijnen, plaatselijke handel sterft uit en de sociale cohesie wordt vernietigd. Daarnaast willen de immigranten toch niet daar wonen en naar de grote steden zoals Rotterdam, Amsterdam enz. Waarom pakken we de steden eigenlijk niet aan? Daar rijden auto's, zijn vervuilende bedrijven en tal van andere zaken.

 11. Ja zet de politiekers zonder eten, lever die leden van de stikstofdictatuur niets meer, laat ze gerust eens goed afzien daarmee, leve de boeren

 12. De boer zijn schuld?

  Even een paar weetjes, wat mij bevreemd is dat we in 1950 10 miljoen inwoners hadden in Nederland en 70 jaar later 17,4 miljoen. In dat zelfde jaar 1950 waren er 1,57 miljoen koeien in Nederland, nu 70 jaar later 1,6 miljoen koeien, dus bijna evenveel! Alleen waren er 410.000 boerenbedrijven en nu nog maar 53.000. De amoniakuitstoot de laatste 30 jaar is afgenomen van 333 kiloton tot 110 kiloton nu. Maar nu wat anders, in 1950 reden er in Nederland 140.000 auto’s en 70 jaar later 8,9 miljoen. En in dat zelfde jaar 1950 stapten er 350.000 mensen op Schiphol in het vliegtuig en 70 jaar later 58,2 miljoen. En in 1950 was er maar weinig aan de hand met de natuur en 70 jaar later praat men over code rood! En dan heeft de boer het gedaan! Er is iets niet de haak met het hele verhaal uit Den Haag want de ammoniak uitstoot nam met 2/3 af in de laatste 30 jaar. En dan hebben we het nog niet eens over de industrie, maar de boer die generaties lang hun bedrijf runden zijn de klos!

  Delen wordt gewaardeerd!

 13. Het is naïf om te denken dat Rutte "wat voelt". Eindeloze retoriek heeft geen zin als de betreffende al voorhand's van plan is er niets mee te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *