Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit: Bemoeienis van het ministerie met OMT-adviezen
24 mei 2022
Plenair debat

Hele korte bijdrage van Van Haga.

17 gedachten over “Van Haga vond het een goed debat en vindt dat de regering excuses moet aanbieden aan de bevolking.”
 1. Dat het een corrupt zootje was was mij al duidelijk. Zal alleen maar erger worden naarmate de elite verder gaat met het uitrollen van de Great Reset.

 2. Wat slap Van Haga
  DE WET IS OVERTREDEN EN HET HEEFT MENSENLEVENS GEËIST.
  Ze hebben bewust mensen dood laten gaan.
  Daar is maar 1 straf voor levenslang of de doodstraf.

 3. Ik hoef die excuses en sorry van Rutte niet, Het zijn geen welgemeende excuses maar bij Rutte zijn het wel- gemene- excuses en keer op keer leugens. Het enige wat hij mag of beter gezegd moet doen is als wiedeweerga oprotte plus al die hem daarin zijn blijven steunen.

 4. Een “lastig debat” uitmondend in de roep om excuses. Dat is het grootste risico dat Rutte’s junta loopt bij het plegen van hun misdaden. Maar deze mensen horen voor de rechter (ware het niet dat de rechtspraak ook volkomen corrupt is).

 5. Het spijt ons ten zeerste dat wij jullie zo hard "hebben genomen" 🙂 (:

  En nu we dat achter de rug hebben, willen jullie a.u.b allemaal weer even bukken?

 6. Excuses alweer .wat heb je daaraan ? Begint gewoonte te worden en ik ben er beetje immuun voor dat sorry en we gaan naar het volgende schandaal met frisse nieuwe excuses , rutte zegt sorry wat is nieuw?

 7. Alweer sorry en dan weer doorgaan. Heeft geen enkele waarde. Er wordt gewoon 'ergens' op gewacht. Vandaar dat R. En Co er nog steeds mag blijven sorriën en blijven. Wat een laffe boel daar. Brr.

 8. Het leuke is dat iedereen roept "tribunaal" en dat ze moeten opstappen maar vergeten allemaal 1 belangrijk punt. Er is op dit kabinet met volle overgave, de volledige en onvoorwaardelijke goedkeuring en steun gegeven. Ze kunnen dus gewoon doen wat zij willen zonder 1 fractie van een seconde verantwoording te hoeven afleggen. Opstappen heeft ook geen zin want dat zie je nu, ze blijven gewoon lekker zitten. Het enige wat werkt is geen goedkeuring meer weg geven! Maar dat wil niemand omdat het stemrecht een stemrecht is. Ja het is een stem RECHT, dus heb je ook het recht om te onthouden van stem. Nee de stem gaat niet naar de grootste want een niet gegeven stem van iemand die niet is gekomen kan niet worden gebruikt. Gebeurt dit wel is dat ook voor de politiek een strafbaar feit namelijk fraude. Sterker nog, eigenlijk zelfs valsheid in geschriften want bij het uitbrengen van een stem word de stempas, welke op naam staat met een uniek nummer en gecontroleerd tegenover een lijst, ingenomen. Die pas op naam en nummer is er niet dus moet die "fake" gemaakt worden. Het is een officieel document dus in dat geval valsheid in geschriften.

  Het enige wat nog zou werken is als de politiek een echt ontslag zou krijgen. Dus geen fictief ontslag want ze blijven gewoon zitten met dezelfde partijen en poppetjes, maar een echt ontslag. Uit de politiek en de eerste 4 jaar geen activiteiten binnen de politiek inclusief lobbyen. Dat gaat nooit gebeuren want daar heeft het kabinet al een stokje voor gestoken. Onze koning, heeft ook niets te vertellen want die is politiek volledig buiten spel gezet door hetzelfde kabinet.

  Dus bij de volgende stemronde, niet gaan stemmen! Het maakt niets uit of je op de oppositie stemt want die worden onder de voet gelopen door de 4 grote partijen. Komt ook bij dat zij nooit de grootste kunnen zijn dus is er altijd samenwerking nodig en dat zijn weer concessies maken die altijd nadelig zijn. Ja ze kunnen blijven zitten, hallooooooooo! Dat doen ze al voor wie het nog niet was opgevallen. Recht van spreken? Heeft echt niemand! Je kan ze er nooit op aanspreken of verantwoordelijk houden of je stem herroepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *