Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat Digitale overheid, datagebruik en algoritmen, digitale identiteit
22 maart 2022

De Burger houdt geen privacy meer over.

Door Helen Aoki

9 gedachten over “Van Haga tegen Europese EID. Is gewoon stiekem een doorontwikkeling van oude Corona controlesystemen”
 1. Deze regering blijft liegen tegen de bevolking van Nederland..en ze zijn er trots op ook nog…Het zijn en blijven moordenaars en zakkenvullers en bedriegers…mijn mening en overtuiging

 2. Heeft hij nu flesjes water voor zich staan, of is het stiekem toch Wodka? Haga is een politieke miskleun en mensen bang maken die zelf niet kunnen denken en lezen is zijn levenswerk. Maar gelukkig heeft bijna iedereen hem door. Bijna iedereen.

 3. Leuk dat je arbeids verleden erin komt te staan. Dat word leuk. Drugshandel en de staatskas vol stoppen met zwart geld en de eerlijke burger kapot gemaakt

 4. met die EID kunnen ze zich straks zelf bedienen van onze bankrekening er komt een tijdperk dat als je door oranje rijdt het geld van de boete van je rekening is nog voor je aan de andere kant van de weg bent en als je protesteert geen groen vinkje meer om de winkel in te mogen het begin van een ongekend slavendom iedereen moet dit nu stoppen

 5. Ik heb maar een lichaam waar alleen ik over beslis, en als er iets mis is met die PRlK dan kan ik het niet terug draaien. Ik ben altijd een goed mens en help iedereen die aardig is voor mij, maar ik pak geen PRlK voor een ander. En ook niet voor heel de wereld als het verplicht is.

  Ik blijf liever in quarantaine, dan dat ik mijn lichaam ga ontregelen met stoffen waar ze niet van weten wat het doet met je.

  Maar blijf van mij lichaam af en respecteer mij privacy, maar ik heb nooit meer privacy met die Digitale EU ID.

  En geen PRlK is dus altijd gevangen in Nederland.
  ( Ik wil ook geen test, ) die testen kunnen ook stoffen direct overdragen aan bIoedbaan via neussIijmvIies.

  Ik wil geen digitaIe sIaaf zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *